ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΤΟΝ... ΠΩΠΟ

 

Δίνω πρώτα τον τίτλο του κειμένου σε γυναικεία ιστοσελίδα: “Είδαμε τα οπίσθια της Ελένης Μενεγάκη και αναφωνήσαμε πωπω!”. Και στο κείμενο διαβάζουμε ότι ο φακός πέτυχε την παρουσιάστρια την ώρα που άλλαζε. (Το σωστό είναι την στιγμή, όχι την ώρα…)

Σύμφωνα με το κείμενο: “Η κυρία Ελένη Μενεγάκη, η οποία συνεχίζει τις οικογενειακές της διακοπές κάποια (ιστορική για τους παπαράτσι) στιγμή βγάζει το παρεό της και αποκαλύπτει το καυτό και λευκό micro-bikini της και φοράει μίνι σορτσάκι”. (Κατά την συντάκτρια το micro-bikini είναι καυτό, όχι ο πωπός της παρουσιάστριας…)

Κι ερχόμαστε στο ζουμί. Στην αποκάλυψη όχι του πωπού της Μενεγάκης, αλλά της δημοσιογραφικής… ατολμίας. Η συντάκτρια δεν σχολιάζει τα οπίσθια της 49χρονης παρουσιάστριας! Ναι μεν στον τίτλο αναφωνεί “Πω, πω…”, όμως τι σημαίνει αυτό το “Πω, πω…”; Θαυμασμό ή απογοήτευση;

Υποψιάζομαι ότι η δημοσιογράφος αν ενέκρινε τα... οπίσθια της Μενεγάκη, τότε το πιθανότερο ήταν να έγραφε λόγια καλά. Επειδή, όμως, αποφεύγει να το κάνει, απευθύνεται στις αναγνώστριες της(!), με τη φράση “Τα σχόλια είναι δικά σας”! Την… κρέμασε την Μενεγάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ