ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ… ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ την κατά 30 χρόνια νεώτερη σύντροφο του ο πρώην της Μόνικα Μπελούτσι, 51χρονος επίσης ηθοποιός Βενσάν Κασέλ. Η είδηση προσφέρεται για στοίχημα: Πότε θα χωρίσει την πλέον σύζυγό του.

ΠΑΤΑΤΑ από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. “Στις Θερμοπύλες οι Έλληνες έδειξαν τι κάνουν όταν είναι ενωμένοι” είπε ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος. Στις Θερμοπύλες ΟΥΤΕ οι Σπαρτιάτες δεν ήταν ενωμένοι, ποιοι Έλληνες. Μόνον 300 έστειλαν με τον Λεωνίδα.

ΠΕΘΑΝΕ 86 χρόνων ο στρατιωτικός ιερέας που έθαψε Νοέμβριο του 1957 τον Νίκο Καζαντζάκη. Ο Θεός, λοιπόν, είναι με τον συγγραφέα που τον είχε αφορίσει η Εκκλησία και με στρατιωτική εντολή απαγορευόταν να γίνει η κηδεία του. Αν συμφωνούσε με το παπαδαριό ο Θεός, δεν θα άφηνε να ζήσει αλλά 61 χρόνια ο ιερέας που κόντρα στις διαταγές δεν άφησε αδιάβαστο τον μεγάλο κρητικό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος στο όνομα, είπε και το χαρακτήρισαν “μήνυμα”, το εξής: “Καλώ όλους να προστατεύσουν το ποδόσφαιρο”. Κι όταν λέει όλους, εννοεί όλους, κι αυτούς που το ζημιώνουν.

Ο ΠΑΠΑΣ της Ρώμης γνωρίζει τι εστί ευνουχισμός; Δήλωσε ο Φραγκίσκος: “Οδύνη και ντροπή για την αποτυχία της εκκλησίας να αντιμετωπίσει τα εγκλήματα της σεξουαλικής κακοποίησης”. Αν δεν σκέπτεται τον ευνουχισμό των εγκληματιών ιερέων, ας μας πει ο μπάρμπας ποια προσπάθεια έκανε, κάνει η εκκλησία για να προστατεύσει ανήλικα παιδιά;

Διαβάστε ακόμα:

25 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ