ΝΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΒΙΑ!... , ΝΑ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΑΣΤΗ!...

 

Πριν από σαράντα χρόνια εμφανίστηκε στις ΗΠΑ μία περίεργη οργάνωση που ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί οι δράστες της. Ποιος ήταν ο στόχος τους; Να «καρφώνουν» δημόσια τους ηθοποιούς, άνδρες και γυναίκες, που ήταν gay. Μάλλον εκείνους τους αστέρες του κινηματογράφου που η οργάνωση τους κατηγορούσε ότι ήταν ομοφυλόφιλοι. Και τους έβγαζε στη φόρα, εποχή που δεν είχε ξεμυτήσει η... σεξουαλική επανάσταση των ομοφυλοφίλων, το gay κίνημα με τις ανοικτές διδηλώσεις για τα δικαιώματα τους, τη νομιμοποίηση των γάμων τους κ.α.

«Αυτή είναι λεσβία». «Εκείνος, παρ’ ό,τι παντρεμένος, έχει εραστή». Τέτοια πράγματα. Με λεπτομέρειες. Κι όλα αυτά με αφίσες στους δρόμους. Οργανωμένη δουλειά.

Σίγουρα, κάποιος ήταν ο ιθύνων νους. Είχε πληροφόρηση. Ποιος, όμως, να ξέρει με ποια κίνητρα, για ποιο λόγο τέλος πάντων έστησε τέτοιο έργο. Κανονική δουλειά τρομοκρατικού χαρακτήρα. Με στόχους προσωπικούς. Σημειώνω πως δεν είχε προκαλέσει ποτέ την αντίδραση των θιγομένων. Όλοι ούτε καν προσπάθησαν να διαψεύσουν, να ''απολογηθούν''.

Δεν θα αναφέρουμε ονόματα. Ποιους ηθοποιούς του σινεμά «κατήγγειλε» η οργάνωση στο όνομα της προστασίας των ηθών και ό,τι άλλο επικαλούνταν.

Συνέβη σε εποχή που ακόμα δεν είχε φουντώσει το gay κίνημα, που στις ημέρες όλο και περισσότερο κατακτά δικαιώματα εντελώς απρόβλεπτα μέχρι πριν λίγα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ