Η ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 

Να, γιατί διαβάζεται στο διαδίκτυο ο αποδυτηριάκιας. Επειδή είναι αποδυτηριάκιας, όχι παπαγαλάκιας. Μπαίνει ο άλλος στη σελίδα του και ξέρει πως δεν πουλάει καρμπόν. Ίδιο πράμα, με τον ίδιο τίλο, με τις ίδιες αράδες. Διαβάζει, αλλά δεν... ξαναδιαβάζει αυτά που διαβάζει αλλού.

Φοβερά πράγματα. Ποια παγκοσμιοποίηση; Εδώ μιλάμε για την ολοκληρωτική ισοπέδωση. Τσιμεντοποίηση. Μπουλντοζοποίηση. Λες και διαβάζεις, όποιο site να επισκεφτείς, την ίδια εφημερίδα. Όπως και με τα δελτία ειδήσεων του μέγκα και του αντένα. Άλλη πατέντα. Λανσάρουν στη ίδια σειρά τα ίδια γεγονότα.

Είτε παρακολουθείς το ένα κανάλι, είτε το άλλο, δεν... χάνεις τίποτα. Την ίδια στιγμή παίζουν το ίδιο θέμα. Και το διάλειμμα για τις διαφημίσεις θα πέσει το ίδιο, την ίδια στιγμή.

Και τι να σου πούνε, στο φινάλε. Τι λέει ο Τσίπρας και οι της πλάκας τσιπραίοι που το παίζουν υπουργοί σε βάρος του Μητσοτάκη. Τι καταγγέλλει ο Μητσοτάκης και οι άλλοι αστείοι της ΝΔ κατά της πρώτης φοράς. Για σιγά, ρε. Το τι λέει το κόμμα, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, δεν είναι είδηση. Μια μπαρούφα είναι. Το σοβαρό, το αξιόπιστο και αξιοπρεπές ΜΜΕ δεν αντιμετωπίζει ως υποχρέωση τη μπαρούφα. Πολύ περισσότερο την εκτιμάει ως μπαρούφα, δεν την μεγαλοποιεί.

Λέγαμε για τον αποδυτηριάκια, που έχει δική του φωνή. Όχι αλλουνού. Και γράφει αυτό που έχει να σου γράψει. Δεν λέω ότι είναι το σωστό, που... είναι. Λέω πως αυτό που διαβάζεις εδώ δεν το βρίσκεις αλλού

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΡΕ, ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ;