Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ… ΝΤΑΝΤΑ

 

Εντυπωσιακό. Ο Μαρινάκης κατηγορεί στα ίσα μία εφημερίδα, και ποια εφημερίδα, και η εφημερίδα… απολογείται.

Αποκαλυπτικό από μόνο του το γεγονός. Για όσους βλέπουν. Για όσους αξιολογούν τα κόζα, ακόμα και σε επεισόδια της καθημερινότητας βήτα και γάμα εθνικής

Επί του θέματος. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρήκε πάλι την ευκαιρία να στοχοποιήσει την ιστορική εφημερίδα ΦΩΣ των Σπορ,η οποία αμετακίνητα, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της, απευθύνεται σε αναγνώστες γάβρους. Αυτό έγινε. Βρήκε την ευκαιρία ο Μαρινάκης προσωπικά, όχι ο… Ολυμπιακός, ούτε οι οπαδοί του, έχουν πρόβλημα με το Φως.

Ένας εντελώς αστήρικτος, μέχρι τα όρια του γελοίου, ο λόγος που επικαλείται η ΠΑΕ του Μαρινάκη για να επιτεθεί στην εφημερίδα. Ότι δήθεν το Φως στοχοποίησε τον… Φετφατζίδη. Ούτε σε πηγαδάκι της Ομονοίας δεν τα ακούς αυτό

Και το Φως έδωσε… απάντηση αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος. Ότι είμαστε με τον Ολυμπιακό. Συμπέρασμα;

Άμα είσαι Μαρινάκης, ο όποιος Μαρινάκης, λες ο,τι θες. Τα ΜΜΕ αν δεν σε γλύφουν, δικαιολογούνται σε περίπτωση που θεωρηθούν από τον μεγαλομέτοχο πώς κάνουν αταξίες.

Αν η κοινωνία λειτουργούσε με υγεία και ρωμαλεότητα, τότε ο κάθε Μαρινάκης θα έτρωγε ξύλο από τα ΜΜΕ. Δεν θα του έλεγαν είμαστε καλά, υποτακτικά παιδιά, μη μας κάνεις ντά.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΗΣ ''ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ'' ΚΑΙ ΤΩΝ ''ΝΕΩΝ''