Η ΚΑΡΑΞΕΦΤΥΛΑ ΜΕ ΜΕΝΙΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ

 

Αυτή η ιστορία της απόλυσης του κύριου Μένιου Φουρθιώτη από το κανάλι του Ιβάν είναι η απόλυτη ξεφτύλα. Η αποθέωση της ξεφτύλας. Να πανηγυρίζουν κάποιοι, να μιλάνε για... εθνική γιορτή, ότι πρέπει να κτυπάνε οι καμπάνες στις εκκλησίες, κι άλλα τέτοια γελοία, επειδή το Open έβγαλε κόκκινη κάρτα στον παρουσιαστή. Ο οποίος, λένε, ακόμα και «κριτικοί» της τηλεόρασης το λένε, ότι… δεν είναι παρουσιαστής. Η καραξεφτύλα. Των «σχολιαστών» και των του τουητεράδων που στήνουν πάρτυ, αν είναι δυνατόν, για τη χαρά στα σκέλια τους με την αποπομπή του κύριο Φουρθιώτη.

Άλλο δεν κάνεις κέφι έναν παρουσιαστή, άλλο να λες… δεν είναι παρουσιαστής, δικηγόρος, γιατρός. Παίρνω το μέρος του κύριου Φουρθιώτη; Δεν ασχολούμαι με τον κύριο τίποτα. Δεν τον βρίζω, όμως. Ούτε θα τον κατακρίνω γιατί λέγεται Μαίανδρος, γιατί ήταν μάνατζερ ένας άλλου τίποτα, της κυρία Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Κρίνω όλους αυτούς τους συχαμένους που δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν και τα βάζουν με τον… Φουρθιώτη. Δεν σ’ αρέσει; Δεν τον βλέπεις. Κι εκεί τελειώνει η ιστορία. Όχι να κάνουν σαν τρελοί από τη χαρά γιατί στο Open πήραν το τηλέφωνο του κύριου Φουρθιώτη, τον υπολογιστή του και διέλυσαν τα σκηνικά της εκπομπής του.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ JACKIE KENNEDY ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ…