ΣΩΖΕΙ ΤΟ OPEN ΤΟΥ ΙΒΑΝ Ο… ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ!

 

Έγινε και καναλάρχης ο Ιβάν. Για ποιο λόγο; Ο ομογενής επιχειρηματίας έδωσε χοντρό πακέτο να πάρει κανάλι που το ονόμασε open. Και δεσμεύτηκε να πληρώνει λειτουργικά έξοδα και ένα κάρο μισθούς σε ζημιογόνα τηλεοπτική επιχείρηση. Σίγουρα θα μπαίνει μέσα. Για ποιο λόγο;

Εγώ θα σου πω. Όχι ακριβώς εγώ, αλλά η πραγματικότητα το λέει. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ άνοιξε μαγαζί και στην τηλεόραση για να παίζει μπάλα ο… Νίκος Μουτσινάς. Η καλύτερη μεταγραφή του καναλιού.

Ηθοποιός ο 41χρονος Θεσσαλονικιός Νίκος Μουτσινάς εδώ και 12-13 χρόνια βγάζει μεροκάματο από την τηλεόραση. Ταλαντούχος. Πανέξυπνος. Ετοιμολόγος. Ό,τι θες σου κάνει. Πρωϊνό, μεσημεριανό, κουτσομπολίστικο, τηλεπαιχνίδι, τα πάντα όλα. Πουλάει, δηλαδή, σοβαρή σαχλαμάρα. Υποχρεώνεται να λέει ανοησίες, πράματα περιττά, που τα ξεχνάς μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Άξιος θαυμασμού ο επιχειρηματίας που επενδύει σε κανάλι με ποιότητα και περιεχόμενο. Με πρόγραμμα βέβαια λαϊκό, προσιτό, ελαφρό, αλλά κάτι να έχει να σου πει. Και στο φινάλε να είναι χρηστικό και να ανεβάζει το επίπεδο της μάζας.

Στο open δεν υπάρχει εκπομπή να πιάνει θεαματικότητα μεγαλύτερη από 10%. Εκτός από μια, αυτή του καραφλού Μουτσινά, μέχρι και 12%, που σώζει την αξιοπρέπεια του open. Που δικαιολογεί το μπάσιμο του Ιβάν και στην τηλεόραση.