ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

 

Επιτέλους! Βρήκε γαμπρό το κορίτσι μας. ''Δικό μας'' είναι το κορίτσι αφού έχει τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ελλάδος. Αλήθεια, πόσοι γνωρίζουν, εγώ δεν έχω κάνει το λογαριασμό, πόσους πρίγκηπες κανονικούς και πριγκήπισσες έχουμε. Δεν ξέρεις τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Μήπως χρειαστούμε κάποιον από δαύτους.

Λέω ''επιτέλους'' διότι η Θεοδώρα περπατάει πια στα 36 της.  Η ''πριγκήπισσα'' είναι το τέταρτο από τα πέντε παιδιά του Κωνσταντίνου (1940) και της Άννας Μαρίας (1946). Αρραβωνιάστηκε και το ευχάριστο γεγονός ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τον οίκο των Γλύξμπουργκ.

Κάνουν παιδιά οι βασιλιάδες, ακόμα και οι πρώην. Όσα περισσότερα παιδιά μπορούν. Όλο και κάπου θα μας χρειαστούν, σκέπτονται. Είναι και το κοινωνικό μήνυμα που περνάει, ο συμβολισμός της υγιούς οικογένειας. 

Η Άννα- Μαρία της Δανίας με τον ''δικό μας'' Κωνσταντίνο ξεκίνησε από το 1965 και γεννούσε μέχρι το 1986, Βενιαμίν της οικογένειας ο Φίλιππος. Το μεγαλύτερο παιδί, η ''πριγκήπισσα'' Αλεξία (1965) έκανε πέντε παιδιά. Ο μεγαλύτερος γιος, ο ''πρίγκηψ'' Παύλος(19680) τέσσερα παιδιά.

Η ''πριγκήπισσα'' Θεοδώρα (1983) είναι ηθοποιός, για τέσσερα χρόνια έπαιζε στο πασίγνωστο αμερικάνικο σήριαλ Τόλμη και Γοητεία. Κάποιος Μάθιου, 34 χρονών, δικηγόρος στις ΗΠΑ, είναι ο αρραβωνιάρης. Με το καλό και την ευχή η Θεοδώρα να κάνει όσα περισσότερα παιδιά προλάβει.