Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ… ΝΟΗΜΑ

 

Δεν υπάρχει ομάδα που να ισχυριστεί ότι ευνοείται από την διαιτησία. Δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν. Όλες οι ομάδες, κι όταν λέμε όλες εννοούμε οοοοόλες, διαμαρτύρονται ότι τους κυνηγάει η διαιτησία. Έχουν παράπονα από τα κοράκια.

Γιατί, λοιπόν, να είναι η εξαίρεση ο ΠΑΟΚ! Είναι πρώτος στη βαθμολογία, και χωρίς να είναι καλύτερος. Εννοώ ότι δεν παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Είναι αήττητος ο ΠΑΟΚ παρ’ ο,τι βρίσκεται σε μακράς διάρκειας φάση ψιλοντεφορμέ. Και από εβδομάδα σε εβδομάδα ο ΠΑΟΚ απομακρύνεται από τους άλλους δύο διεκδικητές. Την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Κι όμως! Ο ΠΑΟΚ τα καταφέρνει με κόντρα την διαιτησία. Δεν τον παίζουν στα ίσα τα κοράκια. Τον αδικάνε. Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Γι αυτό, άλλωστε, υποχρεώθηκε να καταφύγει στην UEFA, να ζητήσει προστασία από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία.

Άσε να λένε ότι οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν ξεπεράσει τον… Σύριζα. Τον Τσίπρα και την κυβέρνηση του που κάνουν το μαύρο, άσπρο. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα. Και στην Ελλάδα δεν το κερδίζεις μόνο στο γήπεδο. Χρειάζεται να παίζεις και από το... μπαλκόνι. ‘Όπως οι πολιτικοί.

Φώτο, από το ματς της περασμένης Κυριακής με την Λάρισα. Ο Κούγιας λέει ότι η μαυροφόρα έσφαξε την ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ ότι αδικήθηκε, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Λαμία, όπου ο διαιτητής έπνιξε πέναλτυ σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΚΙ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;