ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ ΤΗΣ… ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

Απέκλεισε την Μίλαν ο Ολυμπιακός και ο οπαδός δεν χάρηκε μονάχα. Θέλει και από τα ΜΜΕ να το πανηγυρίσουν. Να διαβάσει ότι η ομάδα του πέτυχε άθλο, έπος, θρίαμβο. Ε, δεν είναι έτσι, όταν η Μίλαν δεν είναι… Μίλαν.

Όχι, σου λέει, η Μίλαν είναι Μίλαν. Με ποια λογική; Με ποια κριτήρια η... πρώην Μίλαν, η ικανή να αναδεχτή πρώτη στην Ευρώπη, να είναι ίσα και όμοια με την Μίλαν που είναι ανίκανη να διακριθεί και στο Europa league;

Την είδαμε και πέρυσι την Μίλαν, την ιστορική και βαρειά φανέλα της, που δεν έβαλε γκολ, που δεν νίκησε σε δύο παιχνίδια την ΑΕΚ

Δεν δέχομαι ότι οπαδός σημαίνει φουκαράς. Μαλάκας. Οπαδός είναι και επειδή είναι πελάτης, και ψηφίζει στις εκλογές, να με ζορίσει εμένα τον δημοσιογράφο, τον δικαστή, τον πολιτικό, τον αστυνομικό, να μην κάνω καλά την δουλειά μου. Να με θέλει πουτάνα κανονική. Σε πληρώνω, σήκωσε τα πόδια. Είμαι πελάτης σου στην εφημερίδα, στο site και τα θέλω έτσι να τα λες.

Ποια Μίλαν; Στο πρωτάθλημα η Γιουβένους έχει φάει 8 γκολ σε 15 παιχνίδια και η Μίλαν 18. Είναι ίδιο πράμα η Μίλαν σήμερα που έχει χάσει τα πρωτεία και στην Ιταλία με την κραταιά Μίλαν της Ευρώπης; Άμα είναι έτσι, τότε ο Ολυμπιακός θα... αποτύχει αν δεν πάρει την κούπα στο γιουρόπα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΟΥΤΑΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΗ ΜΙΛΑΝ