ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ

 

Προπονηταράς ο Μαρτίνς του Ολυμπιακού. Ποιος το λέει; Ο κανένας. Φοβερό! Η ομάδα αποκλείει την Μίλαν και επιτόπου πλακώνουν τα πρωτοσέλιδα. Είναι μεγάλος προπονητής. Στρατηγός. Αρχιτέκτων. Συμφωνείς, διαφωνείς, άσχετο. Ρωτάω ποιος το λέει, ποιος το υπογράφει ότι ο 48χρονος Πορτογάλος είναι ο τεράστιος, ο μέγας προπονητής; Ο κανένας!

Η κουβέντα είναι ακαδημαϊκή. Αντιληπτό. Και στο φινάλε δεν αφορά τον… Πέδρο Μαρτίνς, αλλά τις γνωστές μαλακισμένες συμπεριφορές που… ταιριάζουν σε παρόμοιες περιπτώσεις. Σπουδαία νίκη η ομάδα, χίλια μπράβο στον προπονητή. Ήττα πικρή και απογοητευτική, γιατί τον κρατάνε ακόμα τον άχρηστο προπονητή.

Τελικά, ποιος βάζει το χέρι στη φωτιά ότι ο Πέτρος Μαρτίνς είναι προπονηταράς; Ότι θα βγάλει τη σαιζόν μέχρι το τέλος. Ότι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, κι αν η ομάδα χάσει το πρωτάθλημα.

Προπονηταράς, λέει, ο Μαρτίνς. Αυτό… λένε στον Ολυμπιακό. Αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος. Δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη άποψη, να την εκφράζει κάποιος δημοσιογράφος, σχολιαστής, ειδικός. Απλά… μεταφέρουν ρεπορταζιακά το κλίμα μετά την πρόκριση στο γιουρόπα. Κι αν στην πορεία η δουλειά στραβώσει, αυτοί που… ενημερώνουν το τι… λένε σήμερα για την αξία του Μαρτινς, αυτοί οι ίδιοι θα την κάνουν γυριστή. Θα ζητάνε, γιατί αυτό θα τους… λένε να γράψουν, να απομακρυνθεί ο προπονηταράς. Και πολύ τον κρατήσατε, θα πούνε με την… προσωπική τους γνώμη.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΝΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ