ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ… ΒΛΕΠΟΥΜΕ

 

Είμαστε αυτά που τρώμε. Σωστό. Η τροφή είναι το μακράν Νο1 στοιχείο που επηρεάζει την ανάπτυξη μας και την ισορροπία της υγείας μας. Μία παρένθεση- με μία κουβέντα…

…Επιτόπου θα ανατιναζόντουσαν οι άνθρωποι πριν χίλια και δύο χιλιάδες χρόνια αν έτρωγαν τα δικά μας φαγητά. Όπως το λέω. Θα πέθαναν σε μηδέν χρόνο. Απλά εμείς έχουμε προσαρμοστεί, το στομάχι και τα άντερα μας έχουν συνηθίσει να δέχονται, χωρίς διαμαρτυρία και διαδηλώσεις, τις μαλακίες τις σημερινές στο πιάτο… Παρένθεση τέλος.

Είμαστε κι αυτά που βλέπουμε. Κατανοητό. Αν είμασταν άλλοι, θα βλέπαμε άλλα πράγματα στο σινεμά, θα ακούγαμε άλλη μουσική απ’ αυτή με την οποία κάνουμε επίθεση στα αυτιά μας. Στο θέμα μας.

Ποιες είναι οι εκπομπές στην τηλεόραση που τη σαιζόν 2017-18 παρακολούθησε περισσότερο ο Έλληνας. Εδώ είμαστε.

Μαλάκας είναι όποιος νομίζει ότι ψηφίζει διαφορετικά αν το ρίξει στο Σύριζα κι όχι τη ΝΔ. Αν, όμως, βλέπει survivor και Eurovision δηλώνει ξεκάθαρα ποιος είναι, είτε ψηφίζει ΚΚΕ είτε Χρυσή Αυγή.

Στο ψητό. Πρώτο ήταν το Survivor και δεύτερο πρόγραμμα ο τελικός της Eurovision. Τρίτο τηλεοπτικό προϊόν ο τελικός του μουντιάλ Γαλλία- Κροατία.

Αξιοσημείωτο. Τα 9 στα 20 πρώτα σε τηλεθέαση προγράμματα της σαιζόν ήταν ποδοσφαιρικά. Αγώνες μουντιάλ, εθνική ομάδα και ο τελικός του champions league.

Διαβάστε ακόμα:

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ… «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ»!