“ΤΑΙΣΤΕΣ” ΟΙ FOLLOWERS ΤΩΝ CELEBRITIES

 

Ποιος ήρθε πρώτος στους followers, το 2018. Οι παλιοσειρές δεν την ξέρουν την εν λόγω μαλακία, να είσαι follower. Όχι, απλά μαλακία, αλλά χοντρή, βαρβάτη μαλακία είναι να χάνει κάποιος τον πολύτιμο χρόνο του “ακολουθώντας” έναν επώνυμο. Ο οποίος ναι μεν είναι επώνυμος, γνωστός, διάσημος, σελέμπριτης, επειδή ακριβώς υπάρχουν τάγματα, συντάγματα, μεραρχίες ολόκληρες από απέραντους καραμαλάκες.

Το ''επώνυμος'' δεν προϋποθέτει ότι το άτομο έχει κάποια αξία. Κάποια ποιότητα. Κάποιο περιεχόμενο. Τέλος πάντων, κάτι με το οποίο θα ωφελήσει τον follower, κάτι με το οποίο θα τον διασκεδάσει.

Ζούμε σε εποχή της πολύ πλάκας. Άτομα ανύπαρκτα, άδεια μύδια εντελώς, χαρακτηρίζονται opinion makers, διαμορφωτές γνώμης, βαποράκια που επηρεάζουν κοπάδια προβάτων, που “ακολουθούν” τον π.χ. instagrammer. Για να μη χάσουν την κάθε στιγμή του με την γκόμενά του, με το παιδί του, με την γιαγιά του.

Φοβερά πράγματα. Οι “πιστοί” θαυμαστές απολαμβάνουν το επώνυμο άτομο όταν πάει για ψώνια, όταν πίνει καφέ, όταν κάνει ταξίδι, όταν βρεθεί σε μια εκδήλωση κ.α. Και ο τίποτας celebrity στην προσωπική του σελίδα δίνει… συμβουλές για ομορφιά. για φαγητό, προτείνει τι να φορέσουν οι followers του, και γιατί όχι τους περνάει “μηνύματα” κοινωνικά.

Επόμενο είναι να κονομάνε οι επώνυμοι με τον πρωταθλητισμό στην βιομηχανία των followers, με τους οποίους μοιράζονται φώτο, βίντεο κ.α. με τον κόσμο τους.

Αυτονόητο ότι κρίνω τους μαλάκες, τους followers, αυτούς που ταίζουν τους ''επώνυμους''. Δεν κρίνω τους celebrities, είτε είναι σοβαροί, είτε αδιάφοροι για ανθρώπους αξιόλογους. Με την ευκαιρία η ενδεκάδα των πρωταγωνιστών στο instagram, για το 2018. Πρώτος σε αριθμό followers ο 37χρονος και γεννημένος στην Αγγλία Κύπριος Ανδρέας Γεωργίου, ηθοποιός και σκηνοθέτης, του τατουάζ κι άλλων σήριαλ.
Ανδρέας Γεωργίου, 1.100.000 followers
Ελένη Μενεγάκη 965.000
Άκης Πετρετζίκης 920.000
Αθηνά Οικονομάκου 821.000
Σάκης Τανιμανίδης 803.000
Σάκης Ρουβάς 784.000
Φαίη Σκορδά 757.000
Ελένη Φουρέιρα 756.000
Δούκισσα Νομικού (φώτο) 675.000
Κατερίνα Καινούργιου 591.000
Μαίρη Συνατσάκη 583.000

Διαβάστε ακόμα:

ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ, ΚΑΙΕΙ ΤΑ... ΣΕΝΤΟΝΙΑ