ΑΠΟ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

 

Εννοώ ο,τι γράφω. «Πίνετε;..» ρώτησε νεολαίους από μικροφώνου σε συναυλία του ο very very successful Άγγλος τραγουδιστής Ρόμπυ Ουίλιαμς. Μ’ ένα τεράστιο και μακρόσυρτο yeeees του απάντησαν. Τι, δηλαδή; Να πηγαίνουν να ακούσουν το αρχιπρεζόνι και να παριστάνουν τις ναρκοπαρθένες;

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης που δηλώνει πλέον «καθαρός» αφού από πιτσιρικάς τα «ήπιε» όλα, τα δοκίμασε όλα, και αφού ήταν χρήστης για χρόνια πολλά, έκανε τον καθηγητή: «Ε, αφού έχετε ξεκινήσει κι είστε 20αρηδες ακόμα, συνεχίστε…, να παίρνετε και να περνάτε καλά, αλλά κάποια στιγμή να τα κόψετε…».

Επαναλαμβάνω. Εννοώ ο,τι γράφω. Όταν κάποιος επώνυμος προτρέπει κόσμο να παίρνει ναρκωτικά δεν κάνει καμία παρανομία. Στην ιδανική κοινωνία. Με βάση κανένα νόμο ουδείς επιτρέπεται να στραφεί ποινικά κατά του διαφθορέα της κοινωνίας. Εννοώ ο,τι γράφω. Στην ιδανική κοινωνία.

Τι θα πει ιδανική κοινωνία; Θα πει ότι αποτελείται από ιδανικούς πολίτες. Δηλαδή; Άτομα που γνωρίζουν τι είναι καλό, ωφέλιμο, έντιμο. Και δεν θα παρασυρθούν από κανένα πούστη ιερέα, πολιτικό, επιστήμονα, φιλόσοφο όποια μαλακία προπαγανδίσει.

Ο 45χρονος "Robbie" Williams δεν είναι τυχαίος ναρκομανής. Το σπούδασε το πράμα. Έγινε ένας chef των ναρκωτικών ουσιών, σε συνδυασμό με αλκοόλ. Έχει «πιάσει» συνταγές ναρκωτικών και ποτών για να φτιάχνεται καλύτερα ο χρήστης. Ο καθηγητής.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ