ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ... ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΣΣΑ

 

Η κυρία δεν παίζεται. Ο Ομπάμα ξεχασμένος κιόλας, η Μισέλ είναι παρούσα, σχεδόν καθημερινά. Τελικά το αστέρι του Λευκού Οίκου ήταν η γνήσια αραπίνα σύζυγος, όχι ο ψευτομαυρούκος πρώην πρόεδρος. 

 
Δηλώνω θαυμαστής της λαμπερής Μισέλ. Και με τίποτα δεν την συγκρίνω, όπως κάνουν κάποιοι, με την μακαρίτισσα Ζακλίν Κένεντυ, ότι εκείνη ήταν περισσότερο γοητευτική και πιασιάρικη. Σύμφωνοι, η γυναίκα του δολοφονηθέντος προέδρου Τζων Κένεντυ και μετέπειτα σύζυγος του πουτανιάρη Αριστοτέλη Ωνάση, είχε ένα γκελ, κάποιον μαγνητισμό, αλλά μπροστά στην Μισέλ είναι αρκετά πίσω η περιλάλητη Τζάκυ, η χλεμπονιάρα, η αντισεξουαλική, η ψηλομύτα.

Η Μισέλ Ομπάμα και στα 55 της χρόνια λάμπει! Το ’χει το κορίτσι. Εκτυφλωτική. Δεν είναι σνομπ, όπως η μακαρίτισσα Τζάκυ και η άλλη του Τραμπ, η Μελάνια. Θέατρο παίζει η Μισέλ, βέβαια, μπράβο της και γι' αυτό. Η εγκαρδιότητα της ξεκινάει από τα μάτια της, τα ζεστά, τα χαμογελαστά, και τα αστραφτερά, πάνλευκα δόντια της. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει άλλη σαν κι αυτή ως πρώτη κυρία της Αμερικής, ως πλανητάρχισσα. Άνοιξε δρόμο με τις δυο θητείες του συζύγου της, και δεν αποκλείεται να κατεβεί υποψήφια προεδρίνα. Στη φώτο, όταν αιφνιδίασε τους πάντες στην προ ημερών παρουσία της στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy
 
Αυτά που έκανε όταν ο άντρας της ήταν πρόεδρος δεν έχουν ξαναγίνει. Έφτιαξε λαχανόκηπο στο Λευκό Οίκο και τον σκαλίζει η ίδια. Πήγε στην εκπομπή της Έλεν Ντι Τζένερις, αυτής της δηλωμένης λεσβίας, και διαγωνίστηκε σε push ups. Πρώτη κυρία των ΗΠΑ, της αυτοκρατορίας του κόσμου και μπροστά στις κάμερες έδειχνε πόσο γυμνασμένη είναι. 
 
Άσε το άλλο, με την Ελισάβετ. Δεν γαμιέται το πρωτόκολλο, σου λέει, η Μισέλ είμαι και δεν παίζομαι στο επικοινωνιακό παιχνίδι με τον κοσμάκη. Είχε αγκαλιάσει, που λες, την εμβρόντητη βασίλισσα της Αγγλίας, αυτό το ξόανο, έτσι όπως ποτέ εδώ και 1.000 χρόνια δεν έκανε άλλος στην εστεμμένη της πάλαι ποτέ αυτοκρατορίας που κυριαρχούσε όπου έδυε ο ήλιος.
Διαβάστε ακόμα:

Η ΙΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟSHOW