JONNY DEPP ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ...

 

Από έναν αστέρα του Χόλυγουντ τι... λιγότερο να περιμένει κανείς; Θα πίνει αλκοόλ, ουσίες όποιες βρίσκει μπροστά του και δεν θα υπολογίζει κανέναν. Εκτός την κακή δημοσιότητα, που στο φινάλε κι αυτή την γράφει κανονικά. Τα έχουμε πει. Ζει σ΄άλλον πλανήτη η κινηματογραφική φιρμάρα. Τα ατέλειωτα λεφτά από τα κέρδη των ταινιών, η δίχως όρια διασημότητα και οι απαιτήσεις της δουλειάς του, δηλαδή ο έλεγχος της προσωπικής του ζωής, ώστε να αποδίδει καλλιτεχνικά, τον κάνουν να βρίσκεται σε εξωγήινο διαστημόπλοιο, όχι σε νορμάλ καθημερινότητα.

Ένας τίποτας από το πουθενά ήταν ο Τζώνυ Ντεπ, ούτε καν πήγαινε για ηθοποιός. Και λόγω του σπουδαίου ταλέντου εξελίχθηκε σε βεντέτα πρώτης. Όνομα πρώτο ανάμεσα στα πρώτα. Παγκόσμιο σουξέ το άτομο εδώ και πολλά χρόνια.

Ουδεμία εντύπωση στο Χόλυγουντ έκαναν οι σοκαριστικές, λένε τα... μήντια, κατηγορίες της πρώην του Jonny Depp,της Amber Heard, την οποία έκανε τη μαλακία να την παντρευτεί το 2015 και να είναι μαζί της σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο. Ότι την έσπαγε στο ξύλο, ότι υπέφερε μαζί του, ότι της προκάλεσε ζημιά στην καριέρα της. Και γι' αυτό η λεσβιάρα Αμπέρ Χέρντ ζητάει 50 εκατομμύρια αποζημίωση από τον Ντεπ. Δουλειά να έχουν οι μεγαλοδικηγόροι και η ευσεβής δικαιοσύνη να βρει την αλήθεια και να αποδώσει το δίκαιο.

Αποζημίωση 50 εκ. δολάρια ζητάει και ο 55χρονος Τζώνυ Ντεπ για δυσφήμηση από την 32χρονη Αμπέρ Χερντ, και άσε τους μαλάκες, ένας ένας να σκάνε μύτη να μας πουν ότι δεν έχει δίκαιο ο Ντεπ, ότι παραμύθια είναι όσα υποστηρίζει η Χερντ. Η οποία πιτσιρίκα είχε παντρευτεί μια γυναίκα και είναι άτομο ικανό για όλα. Και επειδή είναι ωραία γκόμενα θάρρεψε πως δεν θα έτρωγε τις μάπες της, αν έκανε τσαλίμια στον ινδιάνο, μάλιστα όταν αυτός βρισκόταν στις χοντρές μαστούρες του, στα ''φτιαξίματα'' του γιατι είχε την ανάγκη να ξεφεύγει.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΥΤΕ Η ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ