Ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

 

«Έχω πάει με τρεις γυναίκες μέσα σε ένα 24ωρο». Αυτό είπε ο τραγουδιστής. Άσχετο αυτό. Αν είναι ποδοσφαιριστής ή ταξιτζής. Εγώ έχω πάει με τέσσερις γυναίκες σε μια νύχτα, σε ένα οκτάωρο πάνω-κάτω, το ατομικό μου ρεκόρ σε 24ωρο, όπως ισχυρίζεται ο τραγουδιστής, είναι τέσσερις διαφορετικές γυναίκες.

Πρώτον, κάτι τέτοιες επιδόσεις δεν τις ξεφωνίζεις. Πολύ περισσότερο στην τηλεόραση, όπως έκανε ο τραγουδιστής. Και δεν τις λες σε εκπομπή με γυναίκα τηλεπαρουσίαστρια.

Δεύτερον. Αν ήμουν εγώ ο παρουσιαστής και ο προσκεκλημένος μου αμόλαγε τη μαγκιά του, ότι τρεις σε μια μέρα, θα είχα έτοιμη την ερώτηση. Αυτή που θα περίμενε από μένα ο τηλεθεατής. Έτσι είναι. Ο παρουσιαστής σε κάθε εκπομπή αντικαθιστά το κοινό. Αυτούς που εκείνη τη στιγμή τον παρακολουθούν και γουστάρουν να ξηγηθεί αναλόγως. Να μην το αφήσει να περάσει, αλλά να ρωτήσει τον γαμιά αυτό που θα τον ρωτούσε ο προχωρημένος τηλεθεατής.

Είμαι, λοιπόν, ο εκπομπάρχης και πάνω στην κουβέντα ο φιλοξενούμενος τραγουδάει τη ζείμπεκιά του ''ξ'απλωσα με τρεις μέσα σε μια μέρα''. Κι εγώ τι κάνω; Όχι τον μαλάκα, βέβαια. Επιτόπου τον ρωτάω ''Τίποτα βρωμιάρες ήντουσαν οι τρεις, μήπως του πεζοδρομίου, πληρωτικές;''.Τελος πάντων, κάνω την ερώτηση μου, οι τρεις γκόμενες ήταν δευτεράτζες;

Ασφαλώς δεν γνωρίζω το ποιόν και το όνομα των τριών γυναικών. Ούτε, στο φινάλε, ο στόχος μου είναι να κατεβάσω το επίπεδο των θαυμαστριών (;) του τραγουδιάρη. Το ζήτημα είναι πως είναι και πολύ της ξεφτύλας ''περηφάνια'' για αρσενικό να λέει δημόσια ότι πήγε με τρεις και, βέβαια, ένας τέτοιος κομπασμός μειώνει όχι την γυναίκα αλλά αυτόν που το καυχάται.

Με την ευκαιρία. Κανένας αληθινός καρδιοκατακτητής από Δον Ζουάν μέχρι εραστή συνοικιών δεν πήγε σε μια νύχτα με δυο γυναίκες. Ποτέ με μια ακόμα την ίδια μέρα.Αν το έκανε αυτό, τότε θα έδειχνε πόσο λίγο τον ενδιέφερε η ικανοποίηση που χάριζε στην κάθε κατάκτηση του. Στη φώτο, από την ταινία Ένας Δον Ζουάν για Κλάματα.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΡΕ, Η... ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ