ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ Η... ΤΣΙΠΡΑΙΑ ΑΝΤΖΥ

 

Αυτά τα γελοία γίνονται μόνο στην Ελλάδα και άσε τους πονηρούς να μιλάνε ότι πολιτικά και κοινωνικά... προοδεύσαμε. Γιατί κάναμε το πήδημα, το άλμα να βιώνουμε πλέον την πρώτη φορά αριστερά.

Μια ξεχασμένη και πρώην τραγουδίστρια του καψούρικου τραγουδιού, στο όνομα Άντζυ Σαμίου, την έχει δει και πολύ φανατική οπαδός του Τσίπρα. Καθόλου ενοχλητικό, αλλά εντελώς αδιάφορο. Δεν υπήρξε ποτέ κάποια προσωπικότητα της μουσικής η 60χρονη σήμερα κυρία, ούτε εκπροσωπεί κάποιο όργανο καλλιτεχνικό, κομματικό. Γιατί, λοιπόν, η κουβέντα της, μια σκέτη σαχλαμάρα ή και σοβαρή, να γνωρίζει δημοσιότητα. Φαινόμενο απόλυτης παρακμής με τη σύμπραξη των ΜΜΕ κι αυτό δεν αφορά την ίδια την κυρία Σαμίου.

Τι είπε η κυρία Σαμίου, αυτή τη φορά και πάλι γνώρισε την ίδια προβολή, με τη δήλωση αξιωματούχου της Ευρώπης σχετικά με το δημόσιο χρέος ή τις κυβερνητικές προεκλογικές παροχές; Ότι η μισή Ελλάδα θα έδινε το κότερο για να ξεκουραστεί ο Τσίπρας. Φοβερό. Να είσαι Τσίπρας και να σου κάνει αβάντα η Άντζυ Σαμίου, όχι μια υψίφωνος της Λυρικής Σκηνής.

Τι εννοεί η κυρία Σαμίου; Πως περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες διαθέτουν κότερο. Αλλά! Τουλάχιστον οι μισοί αν είναι να κάνει διακοπές ο πρωθυπουργός θα του το έδιναν και οι ίδιοι θα την έβγαζαν σε κάποια πλαζ. Τελικά, ήταν λάθος του Τσίπρα που έκανε τις τσάρκες του με το σκάφος του Παναγόπουλου και δεν ζήτησε το κότερο της Άντζυ.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΡΥΦΗ ΤΗ... ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ