EUROVISION ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ... ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

 
Η χαρά των γιουροβιζιονιστών. Από σήμερα Τρίτη ξεκινάει ο ανταγωνισμός της μουσικής ανοησίας με τη συμμετοχή 41 τραγουδιστών που εκπροσωπούν χώρες. Άλλη μαλακία αυτή. Το κάθε τραγούδι όποιος το σπηκάρει, όποιοι το χορέψουν από κοντά, εκπροσωπεί όλες τις χώρες, όλους τους λαούς. Τόσο... διαφορετικό είναι μ' όλα τα άλλα, κι όλα θα παιχτούν στο πανηγυράκι της γιουροβίζιον με εξαντρίκ ντυσίματα και φωτιστικά τρυκ.
 
Σήμερα είναι ο Α' ημιτελικός, λέει, και οι Έλληνες από την τηλεόραση θα δουν την άγνωστη πατριώτισσα από τον Καναδά, την κυρία Katerine Duska (φώτο), τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια με φωνή που μοιάζει με μαύρη τραγουδίστρια. Η σόουλ Κατερίνα Ντούσκα θα πει το κομμάτι Better Love. Ψιλοαπίθανο στη μάχη της Eurovision να πάει κάποιος με τραγούδι που στον τίτλο του δεν υπάρχει η λέξη Love.
 
Η Κύπρος από την Φουρέϊρα την κάνει γυριστή στην Τάμτα, που κι αυτή θα παίξει απόψε. Μεθαύριο Πέμπτη είναι ο Β' ημιτελικός, από τον οποίο θα προκριθούν επίσης δέκα τραγούδια, για τον τελικό του Σαββάτου. Αγωνία; Μήπως η Ελλάδα εκτός τελικού. Λες και είναι στο κόλπο ο παίδαρος Στέφανος Τσιτσιπάς.
 
Η αγωνία είναι μην κτυπήσουν οι τζιχαντιστές ή οι αγωνιστές της Χαμάς, στη διοργάνωση που γίνεται στο Τελ Αβίβ. Απίθανο. Πριν από ένδεκα μήνες ξεκίνησαν στο Ισραήλ οι μελέτες για τα αντιτρομοκρατικά μέτρα. Και είναι η πρώτη φορά σε διοργάνωση της Eurovision που στήνεται σε τόσο υψηλό βαθμό η προστασία της.
Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΞΗΝΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΡΑ ΣΥΝ... 30 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΟΣ