ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΤΑΜΤΑ ΜΕ ΤΟ... ΚΑΒΑΛΟ ΤΗΣ

 

Δεν είμαστε καλά. Η γνωστή αγγλική εφημερίδα Sun τα έχωσε στην Τάμτα γιατί, λέει, σκανδάλισε με το... ''ντύσιμο'' της στην πρεμιέρα της Eurovision. Άλλο που δεν ήθελε η σαραντάρα Γεωργιανή, το καλύτερο της να προκαλέσει σχόλια του ευρωπαϊκού τύπου. Σα να πήρε την πρώτη θέση στο χαζοφεστιβάλ του ευρωπαϊκού ''τραγουδιού''. Καλύτερη, δηλαδή, θέση από τη δεύτερη πέρυσι της άλλης μεγάλης τραγουδίστριας, της Φουρέιρα.

Γελοία η κριτική και η ειρωνική περιγραφή της έτσι κι αλλοιώς κουτσομπολίστικης Sun για την μεγαλοκοπέλλα, που εκπροσωπεί την Κύπρο. Πανύψηλες μαύρες μπότες και δερμάτινο μπουφάν, τίποτα... άλλο δεν φορούσε. Έκανε εμφάνιση bondage, δηλαδή μιας γυναίκας σε σκλάβοπάζαρο. Και με το outfit της τελικά μας έκανε επίδειξη στο... καβάλο της. Την περιοχή που βρίσκονται τα γεννητικά όργανα.

Η αγγλική εφημερίδα θαρρεί πως αναφέρεται στη Σκάλα του Μιλάνου κι όχι σε μια ''μουσική'' εκδήλωση που δυσφημείται το τραγούδι. Μόνο ο εκτός τόπου και πραγματικότητας περιμένει στην Eurovision οι τραγουδιστές με τη φωνή τους μόνο να στηρίξουν τη μαλακία που θα μας πουν. Θα ''επενδυθεί'' η... ερμηνεία τους με χορό αρκουδιάρικο, με ντύσιμο όσο γίνεται extreme, με ηλεκτρονικά φωτιστικά και ό,τι άλλο που ανεβάζει το show.

Όσο για την Τάμτα, πράγματι βγήκε με διάφανο κορμάκι, αλλά επειδή είναι χλεμπονιάρα, δεν έχει να δείξει καμπύλες, το στήθος της είναι πλάκα, έκαμε το κόλπο. Ημίγυμνη εμφάνιση που όμως έστελνε το μάτι του θεατή στο καβάλο, όπου δεν έβλεπε τίποτα, μόνο προκαλούσε τη φαντασίωση του.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΙΠΠΟΤΗ