ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΝΤΟΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΜΙΣΟΣ

 

Ο Μιγκέλ Καρντόσο... ''κόλλησε'' με την ΑΕΚ. Πότε πρόλαβε; Το λένε και το γράφουν επαγγελματίες. Με ταυτότητα δημοσιογράφου. Ακόμα δεν ήρθε, δεν ανέλαβε ο νέος προπονητής και το διαπίστωσαν. Κόλλησε με την ΑΕΚ.

Με ποια κόλλα, άγνωστο, το κρατάνε κρυφό. Να μην τα λένε όλα. Αν το σκεφτείς, επόμενο να… κολλήσει με την ΑΕΚ ο Πορτογάλος τεχνικός. Δεν είναι λίγο ότι γεννήθηκε αεκτζής. Ότι είναι από κούνια αεκτζής.

Το άλλο το αποκαλυπτικό με τον ΠΑΟΚ, το μάθατε; Κι αυτό το υπέγραψε ρεπόρτερ. Είναι οικογένεια ο ΠΑΟΚ, και γι’ αυτό παρέμεινε ο Βαρέλα. Ο μαύρος ζήτησε τόσα για να ανανεώσει, η ΠΑΕ δεν συμφωνούσε και ο παίκτης αποφάσισε να φύγει. Τελικά, ο Ιβάν έδωσε τα παραπάνω λεφτά και ο παίκτης την κάνει κι αυτός γυριστή.

Γιατί, όμως, ο ΠΑΟΚ ανέβασε την προσφορά του; Επειδή είναι οικογένεια. Και γιατί ο Βαρέλα έμεινε; Το είπαμε. Επειδή ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια. Διαπίστωσε ο παίκτης και η γυναίκα του, αφού ο Ιβάν έδωσε περισσότερα, το οικογενειακό κλίμα.

Αυτοί που γράφουν τέτοιες σαχλαμάρες, περί κολλήματος Καρντόσο, περί της παραμονής Βαρέλα, δεν καταλαβαίνουν το απλούστερο. Από τη μια ο μεν οπαδός της ομάδα τους δεν έχει ανάγκη τέτοιες χοντρομαλακίες, από την άλλη στη δική τους ομάδα προκαλούν την αντιπάθεια των οπαδών άλλων ομάδων.

Διαβάστε ακόμα:

ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ...