ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ

 

Η Ελλάδα δεν έχει ομάδα, γνωστό αυτό και στα μπετά του ΟΑΚΑ, αρπάει τεμάχια τρία σε δέκα λεπτά, και ο άλλος επαγγελματίας άνθρωπος μας λέει ότι το παιχνίδι της... Τρίτης με την Αρμενία είναι κρίσιμο. Μας κάνει πλάκα; Σε καμιά περίπτωση. Δεν του έδωσαν μικρόφωνο για να μοιράζει ανέκδοτα με γέλιο κατσαρό. Σοβαρά αμολάει την ανοησία του.

Μην πεις ότι αυτή η παρατήρηση που κάνω είναι λεπτομέρεια. Αποκαλύπτει την ασχετοσύνη στο αντικείμενο από τα κανάλια μέχρι την ΕΠΟ. Ένα σωρό τύποι τρώνε ψωμί από τη μπάλα και δεν τους ενδιαφέρει να ασχοληθούν με τη δουλειά τους.

Να βλέπεις ομάδα για λύπηση, να δέχεται τόσο εύκολα το ένα γκολ καπάκι μετά το άλλο και ο επαγγελματίας να... φεύγει από το γήπεδο. Σαββάτο βράδυ είναι κι αυτός ταξίδεψε κιόλας στο χρόνο κι έφτασε ήδη την προσεχή Τρίτη. Στο ματσάκι με την Αρμενία πριν τελειώσει το μαρτύριο του α' ημιχρόνου με Ιταλία.

Όχι, κύριε, το ματς της Τρίτης δεν είναι κρίσιμο. Η εθνική είναι σε διαρκή κρίσιμη κατάσταση. Κι όταν κάποιος είναι ασθενής και χρειάζεται γιατρό και θεραπεία, εγχείρηση και φάρμακα, ασχολήσαι με το πρόβλημα του. Δεν μας λες έτσι σα να μη συμβαίνει κάτι.

Διαβάστε ακόμα:

ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ