Naomi Campbell: Γυμνη (εντελως), ας 50αρησε!

 

Οι φωτογραφίες της τσίτσιδης σε μια έρημο στην Κένυα, για την Βρετανική Vogue, έγιναν αστραπιαία viral σε όλο τον κόσμο. Όλοι θέλησαν να δουν την φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια – ολόγυμνη – και να θαυμάσουν μια γυναίκα 49 ετών, που έχει αυτά τα πόδια και αυτόν τον κώλο. Κυρίες και κύριοι η Naomi Campbell εξακολουθεί να είναι εδώ και να δουλεύει ασταμάτητα! Κανείς βέβαια δεν σχολίασε, ότι ίσως για πρώτη φορά στην περίφημη φωτογραφία της Vogue, είδαμε τα κανονικά μαλλιά της Naomi, που μέχρι τώρα την γνωρίζαμε με εκατοντάδες περούκες.

Η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell), γεννημένη 22 Μαΐου 1970, είναι Βρετανίδα, που ξεκίνησε στην ηλικία των 15 ετών, καθιερώθηκε μεταξύ των πιο αναγνωρίσιμων μοντέλων της δεκαετίας του '80 και του '90 και ήταν ένα από τα έξι μοντέλα (The big 6), της γενιάς της που χαρακτηρίστηκαν supermodels από τη βιομηχανία της μόδας και τον διεθνή Τύπο.

Και μπορεί τα επίσημα στοιχεία να λένε ότι ξεκίνησε στα 15 της, εγώ όμως βρήκα πως όταν ήταν 8 ετών (το 1978), έπαιξε στο video του Bob Marley "Is This Love". Μετά, στα 12 της, το 1982, χόρεψε στο video τωνCulture Club "I'll Tumble 4 Ya". Και μετά στα 15 της την ανακάλυψαν από ένα πρακτορείο μοντέλων. Την είδαν να χαζεύει βιτρίνες στο Covent Garden, και την υπέγραψαν αμέσως. Στα 16 της έκανε και το πρώτο της εξώφυλλο για το Βρετανικό Elle.

Για μια δεκαετία τουλάχιστον ήταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, από τις πιο καλοπληρωμένες και πιο φωτογραφημένες του χώρου. Έκανε ασταμάτητα πασαρέλες και φωτογραφίσεις για τεράστιους οίκους και σχεδιαστές, ανάμεσα στους οποίους οι…

Δείτε την συνέχεια και την γυμνή φωτογραφία, εδώ...nikosonline.gr