Η ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

 

Τηλεόραση δεν βλέπω. Δεν με λες θεατή της, με τίποτα. Μόνο ποδόσφαιρο επιλεγμένο και οπωσδήποτε σινεμά. Όσο για την κρατικά κανάλια, τα 'χω... ξεχασμένα, αν λέω κάτι βαρύτερο πιπέρι στο στόμα μου. Γενικώς, όμως, παίρνω χαμπάρι τι παίζει στον τηλεοπτικό κόσμο της φουκαραδοσύνης. Το τελευταίο που έχω παρατηρήσει το σημειώνω σαν γκραν σουξέ άξιο περιέργειας; Αναφέρομαι στην τεράστια και... άδικη διαφήμιση της εκπομπής με παρουσιάστρια με βαρειά τσιγαράδικη φωνή. Της κυρίας Κατερίνας Ακριβοπούλου.

Μια τέτοια βραχνή φωνή που μοιάζει να βγαίνει από εργάτη λιμανιού τον περασμένο αιώνα δεν περιμένεις ποτέ να την τρως στη μάπα σε δημόσιο κανάλι. Ίσως να την πετύχεις σε κανένα πειρατικό τσοντοκάναλο. Μη ξεφεύγουμε.

Έλεγα ότι σκόπιμα ή όχι, άσχετο αυτό, η δημοσιογραφική εκπομπή της κυρίας Κατερίνας Ακριβοπούλου έχει παραδιαφημιστεί. Επειδή καλώς ή κακώς, άσχετο κι αυτό, προκάλεσε αντιδράσεις και θόρυβο μέγα. Τι το καλύτερο, άσχετο κι αυτό, αν ο χαμός, μέσα και τα κόμματα, ήταν δικαιολογημένος ή όχι.

Φοβερό! Εκπομπή και παρουσιάστρια να φτάνουν να παίζουν ακόμα και στην αντιπαλότητα κυβέρνησης- αντιπολίτευσης και... θεαματικότητα μηδενική. Προχθές η εκπομπή της Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ 1 έκανε 2,7% στο σύνολο και 1,7% στους τηλεθεατές 18-54. Μάλιστα στους άντρες 25-44 δεν ξεπέρασε το 0,5%, ποσοστό-αρνητικό ρεκόρ.

Ένα από τα δυο. Τι χρειάζεται να γίνει, για να διαφημιστεί κι άλλο η εκπομπή ή να κοπεί, καθόλου άσχετο αυτό.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ...