Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΤΙ ΩΡΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ

 

''Σε ποια πρώην του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έστειλε χαιρετίσματα;'' Τέθηκε το εν λόγω ερώτημα. Αν υπήρχε κράτος θα ενεργοποιούσε την προβλεπόμενη διαδικασία. Τι είναι αυτό που ρωτάτε στους αναγνώστες σας, κύριοι του ΜΜΕ; Ποια είναι η σημασία του εν λόγω γεγονότος, και τέλος πάντων ποια η διαφορά αν ο παρουσιαστής έστειλε χαιρετίσματα σ' αυτήν κι όχι σε κάποια άλλη από τις πρώην του.
Προβλεπόμενη διαδικασία; Δεν υπάρχει. Ο καθένας είναι ελεύθερος να ρωτάει ό,τι θέλει τους μαλάκες. Απλά επειδή υπάρχουν μαλάκες που θα τσιμπήσουν. Να μην αφήσουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν ποια ακριβώς πρώην έλαβε τα χαιρετίσματα του ζεν πρεμιέ της ιδιωτικής τηλεόρασης.
Είναι κι αυτό φαγάκι για τους χρήστες του διαδιχτύου. Ποια γκόμενα θυμήθηκε ο παρουσιαστής, εδώ σε θέλω. Μιλάμε για το θέμα.
Κάνει ένα κλικ, ξοδεύει δυο-τρία λεπτά από την άχρηστη ζωή του ο αιώνιος μαλάκας, για να το μάθει. Μην τυχόν και του ξεφύγει. Ποια πρώην του δεν ξέχασε ο Αρναούτογλου και την θυμήθηκε με χαιρετίσματα. Μέγα θέμα.

Πρόσεξε. Δεν λένε «Σ' αυτήν την κυρία έστειλε χαιρετίσματα ο έτσι». Όχι, αυτό. Ρίχνουν το τυράκι να βγει από τη φωλιά του ο μαλάκας να το αρπάξει. Επειδή ο έτσι Αρναούτογλου, και κάποιοι άλλοι της showbiz, δεν είναι όποιοι όποιοι, να μη ξεχνιόμαστε, είναι άτομα πολύ δυνατά μέσα στην καθημερινότητά του μαλάκα. Επηρεάζουν τη ζωή του μαλάκα. Κερδίζει ο μαλάκας και η μαλάκω αν ασχοληθεί, αν ενδιαφερθεί π.χ. τι ώρα πίνει το πρωί τον καφέ του, και πώς τον πίνει ο παρουσιαστής. Και, βεβαίως, αν έστειλε χαιρετίσματα σε μια πρώην του και ποια είναι αυτή.

Ένα άλλο ερώτημα, που όμως δεν απευθύνεται στους μαλάκες, είναι το εξής. Πόσοι την παίζουν μόνοι τους απ' αυτούς που είναι διαθέσιμοι να πληροφορηθούν σε ποια πρώην γκόμενα έστειλε χαιρετίσματα ο παρουσιαστής. Πόσοι. Το 99%, ποντάρω. Με 98,9% χάνω. Με 98,3% το κλείνω το μαγαζί.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ... ΑΥΝΑΝΙΣΤΟΥΜΕ