ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ

 

Η Αριάνα είναι δύναμη. Αυτό ενδιαφέρει, ότι είναι γυναίκα ικανή, η οποία ξέρει τι θέλει και γι' αυτό παράγει αποτέλεσμα. Μιλάμε απευθυνόμενοι σε ανθρώπους που βρίσκουν διαφορά ανάμεσα στον επιτυχημένο και τον αποτυχημένο. Σε ανθρώπους οι οποίοι χωρίς κόμπλεξ και εμμονές είναι σε θέση να αξιολογούν εκείνον που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και να απορρίπτει τον χαραμοφάη.

Η κυρία Αριάνα Στασινοπούλου- Χάφιγκτον η ικανή και πετυχημένη παίζει παγκόσμια. Κάνει πρωταθλητισμό παγκόσμιο. Αυτό έχει σημασία. Όχι ότι είναι αγάμητη, ότι ο πολυεκατομμυριούχος πρώην σύζυγός της είναι αδερφάρα, ούτε ότι η κόρη της συζούσε μ' ένα φρικιό, μια μαύρη κακάσχημη σκύλα. Τι μας ενδιαφέρουν αυτά, ρε;

Ελλάδα είμαι, ρε, καίγομαι, μ' έχουν στήσει πάνω στα κάρβουνα και επειδή δεν είμαι της πλάκας το μόνο που με απασχολεί είναι να γλυτώσω. Πατριωτάκι είναι η Αριάνα Huffington, αυτή που δημιούργησε την σούπερ πετυχημένη πλατφόρμα Huffington Post. Οι μαλάκες θα ειρωνευτούν τη δουλειά, όταν επεκτάθηκε και στην Ελλάδα, θα εύχονται να αποτύχει και να φάνε χώμα όσοι από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν στο έργο, Μαριάννα Λάτση, Δημήτρης Κοντομηνάς κ.α.

Όταν έγινε η εκδήλωση, λέω για την παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης της Huffington Post, με την παρουσία της ίδιας της δαιμόνιας Ελληνίδος, οι εκπρόσωποι του Σύριζα Σκουρλέτης, Παπάς, εμφανίστηκαν χωρίς γραβάτα. Οι κύριοι, πίσω και τους φάγαμε τους Αμερικάνους και τους Ευρωπαίους καπιταλιστές, που πουλούσαν το σανό ''Είμαστε με τους πολλούς, όχι με τους λίγους''. Τις επενδύσεις, όμως, τις ζητούσαν από τους... λίγους, τους πολύ λίγους. Απ' αυτούς που φοράνε γραβάτα.

Η Αριάνα στήνει το ειδησεογραφικό portal Huffington Post με αρθρογράφους πρώην πρωθυπουργούς, κερδίζει εκατομμύρια επισκέπτες σ' όλο τον κόσμο και το πουλάει το 2011 με 315 εκ. Η ίδια κρατάει την πρώτη διευθυντική θέση στο portal, αλλά βάζει μπροστά μια νέα δουλειά στα ΜΜΕ. Με στόχο, βέβαια, να κερδίσει χρήματα. Ό,τι πιο υγιές!

Ποιος τολμάει να πει στην Ελλάδα ''Βγάλτε με πρωθυπουργό για να εξυγιάνω την Ελλάδά''; Όλοι θέλουν να έρθουν αυτοί για να,,, φύγουν οι προηγούμενοι. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν βοηθάει τον κόσμο αν δεν περνάει από κερδοφορία. Να την βράσω την κυβέρνηση και τον... λαό που την ψηφίζει, όταν με χρεοκοπεί.

Γεννήθηκε σα σήμερα 15 Ιουλίου, το 1950, η Άριαν Στασινοπούλου, παντρεύτηκε το 1986, έκανε δυο κόρες, και είναι η προσωπικότητα στον κόσμο της πολιτικής και των μήντια στις ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΟΥΝΤΑΙ