ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΑΡ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΡΕΖΙΛΗΣ

 

Τζώνυ Ντεπ, Νο 1 στο Χόλθγουντ. Αν δεν είναι ο πρώτος σε ταλέντο και ακτινοβολία, σίγουρα είναι ο Νο 2, έστω να τον κατατάξεις στην πρώτη πεντάδα. Και ο τύπος, χαράς τα ινδιάνικα γονίδια του, διαφημίζει ή διαφημίζεται παρά τη θέληση του ότι υπήρξε θύμα μιας από τις πρώην του. Ότι η πασίγνωστη λόγω του γάμου της με τον Τζώνυ Ντεπ, αυτή ανωμαλιάρα Άμπερ Χέρντ του έκανε τη ζω'η πατήνι. Μέχρι που του έσβηνε τσιγάρο στο μάγουλο και μια φορά, στους ατέλειωτους τσακωμούς τους, η κυρά του του έκοψε ένα δάκτυλο.

Και μια αγγλική εφημερίδα δημοσίευσε τη φώτο, για το αληθές του πράγματος, που συνέβη το 2015. Και γιατί ο σούπερ σταρ δέχθηκε να καταφύγει σε νοσοκομείο (φώτο) για να δεχθεί τις ιατρικές φροντίδες από τους χουλιγκανισμούς της πρώην; Για να παρουσιάσει τις αποδείξεις στο δικαστήριο ότι δεν είναι αυτός που κακοποιούσε την Άμπερ Χέρντ, αλλά ότι η ζωή του με την συγκεκριμένη σκύλα ήταν ένα σκέτο μαρτύριο.

Το τελευταίο που θα σκεφτεί κανείς είναι αν έχει δίκαιο ο πολύς Τζώνυ Ντεπ. Εδώ πρόκειται για καραμπινάτη περίπτωση αυτοξεφτυλισμού. Διασυρμού, προκειμένου ο διάσημος ηθοποιός κερδίσει την υπόθεση στα δικαστήρια. Και σε βάρος της πρώην, και σε βάρος αγγλικής εφημερίδας που υποστήριξε πως ''δ'ερνει γυναίκες''.

Μπράβο, Τζώνυ! Εσύ τις τρώς, δεν είσαι ο κουραδόμαγκας που πλακώνει την γυναίκα του.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ 50ΑΡΕΣ… ΚΟΛΑΣΗ!