Ο ΙΒΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΡΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

 

Γιατί ο Ιβαν Σαββίδης παρέμενε στον ΠΑΟΚ και πλήρωνε τα μαλλιά της κεφαλής του όταν κάθε χρόνο πήγαινε από αποτυχία σε αποτυχία; Όχι, βέβαια, για να κάνει την πλάκα του ο γιος του, με τις καθημερινές αναρτήσεις του στα social media. H ομάδα είναι πολύ ακριβό χόμπυ, ρουφάει τα εκατομμύρια, μάλιστα όταν κάνει πρωταθλητισμό και είναι φαβορί στην... αποτυχία. Όπως ο γνωστός ΠΑΟΚ, και επί Σαββίδη.

Χρειάστηκαν να περάσουν πέντε χρόνια για να πάρει τίτλο ο ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο τον ομογενή επιχειρηματία. Και επτά για το πρωτάθλημα. Την εφημερίδα την έκλεισε στα δυο χρόνια. Γιατί; Τι να το κάνει το '''Εθνος'' ο Σαββίδης όταν δεν μπαίνει ούτε στα play-off! Όταν με σχεδόν ανύπαρκτη κυκλοφορία ο ιδιοκτήτης της δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι.

Αντίθετα, η ομάδα και χωρίς να σηκώνει κούπες προσφέρεται για παιχνίδι διαπλοκής στον νταραβεριτζή της πιάτσας.

Ξηλώθηκε τριάμισυ εκατομμύρια ο ''Ρώσος'' μόνο για να αποκτήσει τον Ιούλιο του 2017 από τις τράπεζες τον τίτλο της χρεοκοπημένης εκδοτικά και οικονομικά ιστορικής εφημερίδας. Γρήγορα κατάλαβε τη γκέλα του, ότι η δουλειά ήταν καταδικασμένη και, τελικά, άντεξε μέχρι σήμερα που κυκλοφορεί η εφημερίδα για τελευταία φορά στα περίπτερα.

Μαλακία είναι αυτό που ψιθυρίστηκε στην πιάτσα, ότι κλείνει το Έθνος γιατί έχασε τις εκλογές ο σύριζας. Αν η φυλλάδα είχε κυκλοφορία, τότε τη δουλειά της θα την έκανε όποιο κόμμα είναι στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΕΝΗΝΤΑΡΑ ΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ