ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ ΒΑΡΟΥΦ

 

Χρήστος Λούλης, ο ηθοποιός. Ταλαντούχος και με ποιοτικές επαγγελματικές επιλογές. Δέχθηκε να παίξει στο σινεμά τον Βαρουφάκη. Η γνωστή άγνωστη ακόμα ταινία που πολυσυζετιέται και διχάζει. Ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, διεθνής και βραβευμένος, έκανε έντιμη ή στημένη δουλειά, με βάση το βιβλίο του Γιάννη Βαρουφάκη;

Στέκομαι στο άλλο. Ο καλλιτέχνης Χρήστος Λούλης σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ''Πρώτο Θέμα'' είναι όλα τα λεφτά. Και άσε επώνυμους κι όχι, ειδικούς κι όχι, ανθρώπους της πολιτικής κι όχι, να σκοτώνονται. Και δεν θα σταματήσουν την ''αντιπαράθεση'' κι αφού την δουν την ταινία που θα προβληθεί σε λίγες μέρες.

Πρότεινε ο Γαβράς στον Λούλη να υποδυθεί τον ξυρισμένο Βαρουφάκη. Τιμητική η πρόταση από έναν εκτός συνόρων καταξιωμένο Έλληνα σκηνοθέτη. Λέει ο 43χρονος ηθοποιός στον μαιτρ:

- Δεν ψήφισα Σύριζα. Πιο σωστά είμαι ενάντια στον Τσίπρα, που δεν μπορώ να τον βλέπω... Κάτι παθαίνω όταν βλέπω τον Τσίπρα. Και στο δημοψήφισμα της απάτης ψήφισα ''Ναι''.

Υπ' όψιν ότι ο Λούλης δεν είναι ΝΔ. Ούτε καν. Και με τη στάση του δημόσια στο δημοψήφισμα των Τσίπρα- Βαρουφάκη, που τότε, πριν τέσσερα χρόνια ήταν τακίμια, ο Λούλης στέφεται στα ίσα στον ξυρισμένο, του οποίου θεωρεί καταστροφική τη θέση του να επιστρέψουμε στη δραχμή.

Κι όμως, δέχθηκε να παίξει τον κινηματογραφικό Βαρουφάκη. Άλλο αυτό. Άσχετο. Εντελώς. Αν είχε ρόλο παιδεραστή ή serial killer στο σινεμά, θα ήταν τέτοιος και στην προσωπική ζωή του;

Σχετικά με την κουβέντα του Λούλη για τον Τσίπρα. Σα να έλεγε ότι τα άντερα μου γυρίζουν, μου 'ρχεται να κάνω εμετό κάθε φορά που τον τρακάρω στην τηλεόραση. Συμβαίνει σε πολλούς το ίδιο. Το ψεύτικο, το θρασύ, το απατεωνίστικο βλέπουν στη φάτσα του προέδρου του Σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ...