ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ... ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ;

 

Δεν μου πάει με τίποτα να γράψω λόγο κακό για άνθρωπο που συμπαθώ. Δεν την γνωρίζω την κυρία Έλενα Ράπτη, ένα πολύ γλυκό και ερωτικό κορίτσι. Μιλάω, αν μου επιτρέπεται ως άνδρας. Δηλαδή; Ο άντρας την κάθε γυναίκα την βλέπει πρώτα θηλυκό, και μετά όλα τα άλλα. Πολύ περισσότερο αν η γυναίκα είναι πολύ γυναίκα, σαν την βουλευτίνα της ΝΔ.

Ούτε από κοντά δεν την έχω δει την φρεσκοπαντρεμένη κυρία Έλενα Ράπτη. Γι' αυτήν μιλάνε μονάχα οι φωτογραφίες. Φιγούρα με μονάκριβη θηλυκότητα, αλλά και σεξουαλικότητα. Να το λέμε, διότι κυκλοφορεί και η χυδαία, η πεζοδρομιακή σεξουαλικότητα από κάποιες τηλεοπτικές όρνιθες.

Δεν μου άρεσε η κουβέντα της κυρίας Έλενας Ράπτη, σε κανάλι. Ότι ''Μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός να αποκτήσουμε σύντομα παιδιά... ''. Αν συμβεί αυτό τότε η βουλευτίνα θα γίνει μαμά στα 45 της. Ήδη, έχουν περάσει 5,5 μήνες που συμπλήρωσε τα 44. Κάπως καθυστερημένα θέλει την ευλογία του μεγαλοδύναμου.

Κι αν δεν την δώσει την ευλογία του ο παππούς, τι να σημαίνει αυτό; Βεβαίως, σ' αυτή τη δουλειά, να φέρει παιδί στον κόσμο μια γυναίκα δεν χρειάζεται η άδεια από υψηλά. Αν, όμως, κάποιοι θαρρούν πως είναι απαραίτητη το σχετικό θεϊκό ο.κ., ξανά μανά ρωτάω: Ποιο να ΄ναι το μήνυμα του Θεού αν δεν ευλογήσει την γυναίκα να καρπίσει.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ... ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ