ΟΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Η κυρία το αποφάσισε. Ποιο θα είναι το όνομα του μπέμπη που θα φέρει στον κόσμο. Αυτό είναι. Ποιο; Α, είναι μυστικό. Δεν το λέμε. Είναι κρυφό. Και μετά τη βάφτιση με το καλό, το όνομα του παιδιού που ακόμα δεν γεννήθηκε, θα παρέμενε άγνωστο στο κοινό. Γι' αυτό η είδηση είναι... αποκάλυψη. Έτσι χαρακτηρίζεται. Έτσι μεταδόθηκε, ότι η μέλλουσα μανούλα τελικά... αποκάλυψε το όνομα του κανακάρη της.

Εκεί το φτάσανε με τη σοσιαλμηντιακή κουλτούρα του καιρού μας. Να θεωρείται... αποκάλυψη η γνωστοποίηση του ονόματος παιδιού από μια τραγουδίστρια γάμα εθνικής. Το όνομα της καλλιτέχνιδος; Όχι, δεν θα το... αποκαλύψουμε. Αφήνουμε σ' άλλους τις... αποκλειστικότητες.

Μια ακόμα είδηση σοβαρή, πολύ σοβαρή, αυτή με όνομα. Η πρωϊνή βόλτα στο Μαρούσι της κυρίας Ελένης Μενεγάκη (φώτο). Αυτή είναι η είδηση. Και είναι είδηση βαρυσήμαντη, άλλωστε γι' αυτό δημοσιεύεται βιτρινάτα και όχι μόνο με μια φωτογραφία. Να ληφθεί υπ' όψιν, ότι η βόλτα της τηλεπερσόνας ήταν πρωϊνή, όχι απογευματινή, ούτε βραδυνή.

Το άλλο αξιοσημείωτο που κι αυτό έχει τη σημασία του είναι ότι η βόλτα της κυρίας Ελένης Μενεγάκη έγινε στο Μαρούσι, όχι στη Γλυφάδα, ούτε στην Κηφισιά. Αυτά δεν είναι λεπτομέρειες για τα media, που δίνουν τις πραγματικές διαστάσεις στη δημοσιογραφική διαχείριση της καθημερινότητας.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ TV SHOW