ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΤΗΛΕ- LOVE STORY ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

 

Διαστάσεις ψυχιατρικού δράματος προσλαμβάνει η υπόθεση του ξυλοδαρμού σκηνοθέτιδος-floor manager της δημόσιας τηλεόρασης από παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων.

 

Ο ξυλοδαρμός αυτός ήρθε ως επιστέγασμα ενός ερωτικού τριγώνου, ενδεχομένως και τετραγώνου όπου ενεπλάκησαν ένας οπερατέρ, ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος της ιδιωτικής τηλεόρασης, η τηλεπαρουσιάστρια, και, ως σκιώδης πρωταγωνίστρια, η απατημένη σύζυγος. Όμως, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ίδιων των πρωταγωνιστών της υπόθεσης οι οποίοι μίλησαν επί μακρόν και λεπτομερώς στο zougla.gr, στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας πρώην υπουργός. 
Η ιστορία τα έχει όλα. Έρωτες, σεξουαλικές εμμονές, ερωτικά βοηθήματα, πάθη, εκβιασμούς, απειλές και συστηματικό bullying.
Στην υπόθεση αυτή οικογένειες ολόκληρες κινδύνευσαν να χαθούν, ενώ επλήγη καίρια η επαγγελματική αξιοπρέπεια των πρωταγωνιστών οι οποίοι εργάζονται και στους ευαίσθητους χώρους των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η ιστορία εξελίσσεται από το 2018 όταν ο οπερατέρ Δημήτρης προσλαμβάνεται στο κανάλι της Βουλής. Εκεί γνωρίζει την παρουσιάστρια (...) στην εκπομπή της οποίας συμμετέχει. Η πρώτη επαφή εξελίσσεται σε σταδιακή σύσφιξη φιλικών σχέσεων, οι οποίες συν τω χρόνω αναβαθμίζονται σε ερωτικές σχέσεις για να καταλήξουν σε ερωτικές επαφές με ολέθρια αποτελέσματα.

 

Στο μενού υπάρχει ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος ανακαλύπτει την αλήθεια μετά την ολοκλήρωση του δράματος (πάντα ο θιγόμενος μαθαίνει την αλήθεια τελευταίος) και ένας υπουργός, γνωστός υπουργός, στον οποίο αναφέρεται το ζευγάρι ως πρώην εραστή της παρουσιάστριας. Μάλιστα, κατά τους ισχυρισμούς του ζευγαριού, το οποίο παραπέμπει σε αποκαλυπτικές κουβέντες με την παρουσιάστρια, ο υπουργός αυτός συμμετείχε, και μάλιστα με έντονο και δραστήριο τρόπο, σε ερωτικά παίγνια συνοδεία ερωτικών βοηθημάτων...
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο zougla.gr