Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η... ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ

 

Γνωστή η ιστορία που παραέπαιξε στη δημοσιότητα. Επόμενο διότι είχε εξωσυζιγικό και εξωσυντροφικό σεξ με όλα τα σχετικά παρεπόμενα. Κι όταν έσκασε στον αέρα το έργο, μετά την εμπλοκή δικηγόρων, για ένα καιγόταν το πανελλήνιο. Ποιοι είναι οι πρωταγωνστές της ιστορίας, σε ποιο κανάλι δουλεύουν. Ονόματα θέλει ο κοσμάκης.

Κι έγιναν γνωστά τα ονόματα, διότι οι ίδιοι οι αντίδικοι ''αυτοεκτέθηκαν''. Που το πάω; Και το πάω αποφεύγοντας να ονοματίσω τα πρόσωπα του ''ροζ σκανδάλου''. όπως το χαρακτήρισαν τα ΜΜΕ.

Η διαζευγμένη δημοσιογράφος παρουσιάστρια με δική της εκπομπή στο κανάλι της Βουλής είναι σε σχέση με δημοσιογράφο παρουσιαστή σε ιδιωτικό κανάλι. Ήδη τέθηκε σε διαθεσιμότητα, δεν παρουσιάζει την εκπομπή, ενώ την εγκατέλειψε ο σύντροφος της, όταν βρώμισε η σχέση της, την οποία αρνείται, με καμεραμάν, σύζυγο σκηνοθέτιδας. Η υπόθεση θα ''λυθεί''(;) στα δικαστήρια. Και ίσως φωτιστεί ποια συμμετοχή είχε ο πρωτοκλασάτος υπουργός του Σύριζα στην ανάθεση της εκπομπής στο κανάλι της Βουλής.

Αφού έχει προηγηθεί ένα και πολύ αβανταδόρικο για γκόσιπ ρεπορτάζ ξεκατίνιασμα, μπαίνει στο παιχνίδι και η Ένωση Συντακτών, το συνδικαλιστικό σωματείο των δημοσιογράφων, σε ρόλο που της ταιριάζει. Καταγγέλει τα δημοσιεύματα για το εν λόγω ''ροζ σκανδάλο'', τα οποία βέβαια όλα τα υπέγραψαν μέλη της ΕΣΗΕΑ. Και η οποία ΕΣΗΕΑ αμολάει πολύ σοβαρά και σουρεαλιστικά τη μεγάλη κουβέντα:

- Η κλειδαρότρυπα δεν είναι είδηση.

Κι όμως! Η κλειδαρότρυπα είναι Η είδηση. Μας αρέσει ή όχι. Μόνο να προσθέσουμε ότι η ειδησεογραφία της κλειδαρότρυπας έχει το δημοσιογραφικό της κώδικα. Τους κανόνες, που αν τηρηθούν από τους λειτουργούς του τύπου, τότε η κλειδαρότρυπα θα είναι κοινωνικά επωφελής.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΛΕΟΣ!... ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ... ΛΙΑΓΚΑ!