ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΥΛΑΡΑΣ

 

Να ξεκαθαρίσουνε το απλό. Το απλούστατο. Είναι ανάγκη διότι φαίνεται δεν το αντιλαμβάνονται πολιτικοί, δημοσιογράφοι κι όσοι άλλοι πονηρά ψάχνονται έτσι κι αλλοιώς κι αλλοιώτικα να πάρουν πόντους στο καθημερινό κυνήγι της δημοσιότητας. Περι αυτού πρόκειται. Αυτό είναι το σπορ στο οποίο ανταγωνίζονται από τα ραδιόφωνα το διαδίκτυο και τις φυλλάδες. Το γήπεδο στο οποίο με την παραμικρή ευκαιρία βγαίνει στη σέντρα και κάνει το προσωπικό του παιχνίδι ο γνωστός βαρύμαγκας Παύλος Πολάκης.

Νταής και μουστακαλής που κατάλαβε πόσο εύκολα στην Ελλάδα της φτήνιας και της πλάκας παίρνεις στασίδι πρώτο τραπέζι πίστα. Λες ό,τι γουστάρεις στο όνομα υποτίθεται του κόμματος, του λαού, της αλήθειας κι όλοι οι μαλάκες ακολουθούν σκέτοι νεροκουβαλητάδες να φτιάχνουν το δικό σου προσωπικό μύθο.

Ένας τίποτας είναι ο Πολάκης. Επί της ουσίας ένας σαχλαμάρας για μάπες. Τον κάνανε υπουργό υγείας και οι συριζαίοι τον φοβόντουσαν. Μην τους χέσει, μην τους ρίξει μπινελίκια αν τον σχολιάσουν πως δεν αρμόζει σε αριστερό η γλώσσα του πεζοδρομίου και των τεκλεδων. Ακόμα και ο αρχηγός, ο Τσίπρας δεν τολμούσε να βάλει φρένο στον... πολιτικοποιημένο ''Πατούχα''.

Να ξεκαθαρίσουνε το απλό, λοπόν. Ο πολύς Πολάκης βρήκε και κάνει. Και αυτό που κάνει δεν είναι άλλο από την προσωπική του λεζάντα. Δεν προσφέρει τίποτα στην αριστερά, στο κόμμα του, στον πόλεμο ενάντια στη... δεξιά, όλα αυτά τα φαιδρά που αμολάει στο διαδίκτυο. Ανοησίες είναι και όλα αυτά που κατηγορούν τον από τα ηρωϊκά Χανια συριζαίο. Ότι είναι αμετανόητος, ντροπή του μπλα μπλα. Κορόιδα, αν θέλετε να σβήσετε από το χάρτη τον γραφικό Πολάκη, σταματήστε να ασχολείστε μαζί του. Μην τον αναφέρετε καν, σα να μην υπάρχει.

Διαβάστε ακόμα:

ΞΑΠΛΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΙΔΟΙΑ ΤΟΥ HOLLYWOOD