ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

 

Ένας καλός άνθρωπος. Αυτό λες για την κυρία Μαρία Ιωαννίδου, γιατί στην προσωπική της ζωή, όπως την έχει απλώσει σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές επιβεβαιώνει την εντύπωση που είχε δώσει με τους ρόλους της στο σινεμά. Ο κόσμος επόμενο είναι να επηρεάζεται για το χαρακτήρα του ηθοποιού από τις συμμετοχές του στις ταινίες.

Ο άκακος άνθρωπος με τρυφερή καρδιά. Αυτή είναι η γνώμη για την χορεύτρια και ηθοποιό Μαρία Ιωαννίδου, που όσα χρόνια να πέρασαν δεν ξεχνιέται. Και εκείνη σε κάθε ευκαιρία μας θυμίζει ότι ήταν η σύζυγος του σπουδαίου και μοναδικού Φρέντυ Γερμανού. Διαβάστε την:

«Αρραβωνιάζομαι, το ξέρετε; Νέο παιδί είμαι ακόμα. Ο Δημήτρης μου έχει κάνει πολλές προτάσεις γάμου και λέω άντε να το κάνουμε γιατί έχω κουραστεί. Εγώ είμαι κυρία Γερμανού. Κυρία Γερμανού θα προχωρήσω και κυρία Γερμανού θα πεθάνω. Από εκεί και έπειτα είμαι πολύ μικρή ακόμα για γάμους. Είμαι νέα, ωραία, χωρίς πλαστικές και τραβηχτικές…».

Στα 77 είναι το κορίτσι (στη φώτο, με τον Δημήτρη της). Και; Τι περισσότερο από έναν αριθμό είναι το 77, όταν το κορίτσι αισθάνεται 27άρα, ούτε καν 37άρα.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ