ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΛΟΓΑ

 

Τον αποδυτηριάκια δεν τον σχολιάζεις. Μόνο τον διαβάζεις. Φασιστικό; Εγωιστικό; Πες το όπως θες, κανένα πρόβλημα. Ο,τι βγαίνει στην αγορά και ψάχνει πελατεία παραμυθιάζει στο ''Πέστε μας τη γνώμη σας... '', ''Η άποψη σας μετράει... ''. Κάτι τέτοια ψεύτικα. Τι να τους πεις ο μπάμιας και ο μυτζήθρας;

Δεν τον ευχαριστιέσαι τον αποδυτηριάκια όταν σε πιάνει η επιθυμία να του πεις τα δικά σου. Για ποιο λόγο να το κάνεις; Δώσε μου μια απάντηση.

Θαρρώ πως φθάνει και περισσεύει που σ' έκανα να σκεφθείς. Που σε ανακάτωσε αυτό που διάβασες. Δεν είναι λίγο αυτό. Είναι μια προσφορά. Περιορίσου σ' αυτό.

Μήπως έχεις την απαίτηση να αλλάξω σκέψη; Να βάλω άλλα γυαλιά και να βλέπω γύρω μου όπως εσύ. Γιατί να το θέλεις αυτό; Τον αποδυτηριάκια ποτέ των ποτών δεν τον βάρεσε τέτοια αρρώστια. Να θέλω να γίνει το δικό μου. Να έρθει ο άλλος στα νερά μου. Για ποιο λόγο; Δεν έχω να κερδίσω κάτι.
"Φίλοι μου αγαπημένοι" ήταν ο Γιώργος Οικονομίδης. Στους πιτσιρικάδες το όνομα δεν λέει τίποτα. Ήταν μακράν ο καλύτερος, ο δημοφιλέστερος κομφερανσιέ, επάγγελμα που έχει εκλείψει σήμερα. Οικονομίδης, Άλκης Στέας, Ίκαρος, Ζούνης και κάποιοι άλλοι Β΄ εθνικής.

Γνωρίσατε τα ρηάλιτυ στην τηλεόραση με τους υποψήφιους τραγουδιστές, big brother, Talent show, Super Idol και άλλες τέτοιες μαλακίες. Πριν σκάσει μύτη η τηλεόραση στην Ελλάδα ο Οικονομίδης έκανε κάθε Κυριακή πρωί στο ραδιόφωνο, το κρατικό βέβαια, δεν υπήρχε ιδιωτικό, τη θρυλική εκπομπή "Τα Νέα Ταλέντα". Και το ίδιο στα κηποθέατρα που εμφανιζότανε.

"Φίλοι μου αγαπημένοι... " και "Φίλοι μου αγαπημένοι... " ήταν πάντα ο Οικονομίδης. Ε, δεν είναι της ίδιας σχολής ο αποδυτηριάκιας. "Καλώς τους τους κυρίους μαλάκες... " ήταν ο αποδυτηριάκιας από την πρώτη μέρα, μήνα Νοέμβριο, έτος 1982, στον "ΦΙΛΑΘΛΟ". Στο ίδιο πλάνο και από τότε που δήλωσε παρών με τη σελίδα του στο διαδίχτυο, σα σήμερα 21 Φεβρουαρίου, το 2013.

Το ξεκαθαρίζουμε. Κωλομπαρέ μουστάκι δεν διαθέτει ο αποδυτηριάκιας, ούτε μακρύ χέρι να σε χαϊδέψει σε απόκρυφα μέρη και να σου πει γλυκόλογα, να σε φτιάξει. Ξέχασε το.

Ο αποδυτηριάκιας, τελευταία κουβέντα για σήμερα, είναι αυτό που είναι κι αυτό που έχει να σου δώσει δεν αξίζει να στο δώσει με γαλιφιές. Μάθε να αγοράζεις, κύριε μαλάκα, χωρίς να περιμένεις από τον άλλον να σε καλοπιάσει. Να μην σ' έχει σε εκτίμηση και να σου λέει ότι είσαι ο γίγαντας και ο πρώτος. Κι εσύ να μασάς. Η τραγωδία.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΠΟΥΤΙΚ