ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

 

Από ανοησίες άλλο τίποτα. Να μη μείνουν ούτε στιγμή χωρίς δουλειά τα απορριμματοφόρα του δήμου. Να ξεφορτώνουν πράμα στη μάπα του κοσμάκη, διότι μάλλον κι αυτός πεινάει. Ανοησίες για κάθε τι, από κορονοϊό μέχρι τα γνωστά στον Έβρο, και από τις εξελίξεις στα ντόπια σαχλοσήριαλ μέχρι τα νέα της πριγκήπισσας Μέγκαν Μάρκλ. Όλα τα σχολιάζουν, σχετικοί και άσχετοι, κι όλοι με τις βλακείες του έχουν μια θέση στη στρατόσφαιρα της δημοσιότητας.

Ο Ολυμπιακός ''την έχει'' την Γουλβς. Το σχόλιο. Το συμπέρασμα αφού είδαν το πρώτο ματς, το 1-1 στο Καραϊσκάκη. Γιατί, όχι! Δεν είναι καλύτερη της Άρσεναλ η Γουλβς, άρα ο θρύλος θα την αποκλείσει κι αυτήν. Τα πράγματα δεν είναι έτσι. Και πως είναι;

Δεν μπαίνει σε συζήτηση καμιά σύγκριση Άρσεναλ (στη φώτο, από τη ρεβάνς στο Λονδίνο) και Γουλβς. Αδιάφορο εντελώς ποια από τις δυο αγγλικές ομάδες είναι καλύτερη. Στη σοβαρή, στην ποδοσφαιρική συζήτηση λες ότι άλλο το πρώτο ματς, άλλη η ρεβάνς. Που σημαίνει, κύριοι φασουλάδες που αποκλείσατε κιόλας την Γουλβς, ότι στη ποδοσφαιρική λογική δεν έχει θέση το τι είδαμε στο Καραϊσκάκη. Που σημαίνει, κύριοι μπάμιες, ότι στη ρεβάνς πιθανόν να μην δούμε τον ίδιον Ολυμπιακό και την ίδια Γουλβς. Ίσως καλύτερο Ολυμπιακό και να αποκλειστεί, ίσως χειρώτερο Ολυμπιακό και να προκριθεί.

Ντροπής πράμα ήταν η Αθλέτικο στο Λίβερπουλ κι όμως κέρδισε. Μια υπέροχη Λίβερπουλ, πανάξια πρωταθλήτρια Ευρώπης 2019, αντί να διαλύσει τη μαδριλένικη ομάδα, την οποία είχε πατήσει και αποκλείστηκε. Τα 'βλεπες και έτριβες τα μάτια. Αυτά γίνονται μόνο στο πούστικο ποδόσφαιρο. Παίκτης-αλλάγή της Αθλέτικο μετά το 2-0 να κάνει το 2-2 και ο χασογκόλης Μοράτα, επίσης αλλαγή, το 2-3.

Άγνωστο, λοιπόν, το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός στο επαναληπτικό παιχνίδι με την Γουλβς. Άγνωστο το τι θα κάνει η αγγλική ομάδα και τι αποτέλεσμα θα βγάλει η μπάλα. Συνεννοηθήκαμε, κύριοι μελιτζάνες;

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ