Υπεροχες νυφες – αξεχαστοι γαμοι

 

Οι μεγάλες σταρ της Ελλάδας, η Αλίκη, η Τζένη, η Ζωή και πολλές ακόμα και παντρεύτηκαν και τεράστια δημοσιότητα πήραν οι γάμοι τους. Και μιλάμε για εποχές που δεν υπήρχαν τα social media, τα sites, τα blogs και γενικά τα ΜΜΕ όπως τα ξέρουμε σήμερα. Εποχές που το παντρευτεί μια αγαπημένη κοπέλα του κινηματογράφου ήταν παρακινδυνευμένο. Υπήρχε φόβος μην χάσει… θαυμαστές!!!

Παρ’ όλα αυτά, όσοι γάμοι έγιναν αγαπήθηκαν και από το κοινό και από τα τότε έντυπα. Όλες οι εφημερίδες έγραψαν γι’ αυτούς τους γάμους, όλες έβαλαν φωτογραφίες τις υπέροχες νύφες – οι πιο διάσημες και αγαπητές μάλιστα φιλοξενήθηκαν και στην πρώτη σελίδα. Δεν μιλάω για τα εβδομαδιαία περιοδικά που έκαναν αγώνα δρόμου να προλάβουν τα εξώφυλλα τους…

  • Ο γάμος της Αλίκης και του Δημήτρη, έγινε στους Δελφούς και έγινε επεισοδιακά…
  • Η Τζένη Καρέζη παντρεύτηκε 2 φορές. Η πρώτη ήταν με τον Ζάχο Χατζηφωτίου και η δεύτερη με τον Κώστα Καζάκο. Παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 1968 και την επόμενη χρονιά γεννήθηκε ο γιος τους. Έμειναν μαζί 26 χρόνια μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος της το 1992.
  • Γιάννης Φέρτης - Ξένια Καλογεροπούλου, ένας μεγάλος έρωτας. Γνωρίστηκαν τυχαία το 1959, έπαιξαν μαζί σε ταινία το 1960 και τέσσερα χρόνια μετά παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους έγινε στο μοναστήρι της Καισαριανής και παρόλο που και οι δύο τους προσπάθησαν να τον κρατήσουν μυστικό, δεν τα κατάφεραν. Το νέο μαθεύτηκε και στη μονή συγκεντρώθηκε κόσμος, αλλά και εκπρόσωποι του τύπου της εποχής, που όμως κράτησαν διακριτική στάση... , και ο γάμος δεν έγινε «τσίρκο».
  • Η Ζωή Λάσκαρη το 1967 ήταν για την Ελλάδα το «μοιραίο θηλυκό» και μια από τις τρεις πιο εμπορικές σταρ του σινεμά. Ήταν μόλις 23 χρονών, το αντρικό κοινό ήταν ερωτευμένο μαζί της, αλλά εκείνη ήταν ερωτευμένη με τον πλούσιο επιχειρηματία Πέτρο Κουτουμάνο. Η σχέση τους ξεκίνησε το 1966 όταν βρέθηκαν σε κοινή παρέα και αποφάσισαν να παντρευτούν στις 23 Οκτώβρη του 1967 στον Αγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη. Σε εννέα μήνες γέννησε την Μάρθα. Γάμος με πολλά προβλήματα που κράτησαν με νύχια και με δόντια μέχρι το 1971, οπότε και επήλθε η οριστική ρήξη.
  • Η Σμαρούλα Γιούλη παντρεύτηκε τον θεατρικό επιχειρηματία Βαγγέλη Λιβαδά με κουμπάρους τον Μίμη Φωτόπουλο και τον Ντίνο Ηλιόπουλο. Έμειναν μαζί 56 χρόνια.
  • Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας ήταν ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια για πολλά χρόνια – συνεχίζουν ακόμα και σήμερα. Ο γάμος τους είχε πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου του 1983 με κουμπάρο τον τότε Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σπύρο Κυπριανού. Λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι κρατούσε στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτα τους, την Σοφία.
  • Ένας ακόμα γάμος που απασχόλησε τα ΜΜΕ της εποχής. Εκείνος ποδοσφαιριστής πρώτη φίρμα…

 Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr