ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ... ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ

 

Η γη γυρίζει. Παλιό είναι αυτό, το 'χουμε μάθει στο σχολείο. Σου λέω καινούργια πράγματα κι αν έχεις μείνει σ' αυτά που άκουγες στο θρανίο είσαι αιώνες πίσω. Η γη γυρίζει ολόγυρα σου, διότι κάθε στιγμή έρχονται μπροστά του ένα κάρο ειδήσεις που σε παίρνουν και σε ρίχνουν στα βράχια, κι εσύ θαρρείς πως είσαι ακίνητος. Καταρράκτης, ένας χείμαρρος σε περιλούζει, οχετός σκέτος κάνει επίθεση και το άσχημο είναι πως δεν νοιώθεις ζάλη, ναυτία, ίλιγγο.

Φοβερό. Στριφογυρίζουν με λύσσα οι άνεμοι που ξεκινούν από κανάλια και άλλα μέσα και σε βολοδέρνουν αλύπητα. Συγκλονιστικές μεταγραφές ποδοσφαιριστών έγιναν τούτες τις μέρες του κορονοϊού. Πότε; Ποιες; Κοιμάσαι όρθιος φαίνεται. Ούτε μια μέρα δεν άφησαν τα πρωτοσέλιδα να μην αναγγείλουν μια τεράστια μεταγραφή. Όλες τις μεταγραφές που (δεν) πραγματοποιήθηκαν τις πρόλαβαν.

Δυο φορές το χρόνο επιτρέπονται οι μεταγραφές. Με την καραντίνα έγιναν τρεις. Για να σιγουρευτεί η ενίσχυση της ομάδας. Βέβαια. Όπως με τις εκλογές. Κάθε φορά που στήνονται οι κάλπες η Ελλαδάρα ομαδάρα γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή. Έτσι και στο ποδόσφαιρο, αλλάζει η μοίρα της ομάδας, κάθε ομάδας με τις μεταγραφές. Γι' αυτό φροντίζουν τα πρωτοσέλιδα να κάνουν μεταγραφές.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΙΑ ΧΑΜΕΡΠΗΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΚΑΙ ΜΕ... ΣΛΟΓΚΑΝ