ΠΟΙΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗ... ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥΣ

 

Ανανέωσε, λέει, η παρουσιάστρια το συμβόλαιο της και θα παραμείνει στο κανάλι. Μη λείψει από εκείνους τους τηλεθεατές που αποτελούν τον απόπατο της Ελλάδος. Για να κάνουμε ταμείο. Και δίνει ο άλλος τα εκατομμύρια του που τα έβγαλε τίμια και με ιδρώτα ψυχής και ατέλειωτης αγωνίας για να μην του φύγει μια ξανθιά παρουσιάστρια. Η οποία κάθε βράδυ σκέπτεται τι μαλακία να κάνει για να την δουν την επομένη στην εκπομπή της περισσότεροι μαλάκες. Αυτή είναι η αγωνία. Τι κόλπο να φτιάξουμε κάθε μέρα για να ανεβάσουμε τα νούμερα μας. Είναι νούμερα, απευθύνονται σε νουμεράτζες και έχουν ανάγκη τα νούμερα της τηλεθέασης.

Ξεκινάει την εκπομπή της η ξανθιά κυρίας Τσαχπινίδου και η κάμερα την δείχνει να κοιμάται στον καναπέ. Η πρωτοτυπία. Ο κύριος Καραφλόπουλος, αυτός δεν είναι ξανθός, αρχίζει την εκπομπή εκτός στούντιο και κρατώντας μια ομπρέλα ηλίου. Το ΄χε ξανακάνει στη βροχή και η εξυπνάδα είχε πιάσει, είχε τσιμπήσει κάτι ψιλά.

Η άλλη, η κυρία Κεχαριτομενόγλου στη δική της εκπομπή εμφανίστηκε με μουστάκι. Η κυρία Αιδοίογλου ντύθηκε στα μαύρα, και πρότεινε το ρούχο για νυφικό. Η κυρία Σεμνοπούλου δήλωσε ότι δεν σταματάει να κάνει μπότοξ στο πρόσωπο. Μαγκιά! Σα να ξεμάλλιασε όλες μαζί τις ξανθές ανταγωνίστριες. Σα να τους πήρε το σλιπάκι. Σου λέω, κορόιδα έπιασε τις άλλες τηλεπαρουσιάστριες, κι έβαλε τους μαλάκες που την βλέπουν να ψαχτούν αν λέει αλήθεια.

Είναι αρχηγός στο πάνελ και αγωνίζεται κάθε μέρα να στήσει μια φτιάξη. Και έχεις το κανάλι να παίζει συνέχεια το σποτ «Δείτε το!». Να δούμε, τι; Αυτοί επιμένουν ''Δεν πρέπει να το χάσουμε. Δείτε το video με την κυρία που κοιμάται. Την άλληνα που δεν κοιμάται αλλά έχει κλειστά τα μάτια και βρέστε τι σκέπτεται''. Έχεις και τους άλλους μαλάκες και συμπληρώνεται το καρέ. Λέω για τους ψευτοκουλτουριάρηδες και τη γνωστή παπαριά τους. Ότι τα κάνουν αυτά στις εκπομπές για πέταμα, προκειμένου να εκβιάσουν τα νούμερα της τηλεθέασης. Ότι, δηλαδή, ξεφτυλίζονται οι παρουσιαστές για να αυξήσουν τη θεαματικότητά τους. Αυτοί που στο γυαλί βλέπουν τους ξεφτύλες και τις εκπομπές τους δεν ξεφτυλίζονται;.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ