ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΠΟΣΟ... ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ;

 

Στο τραπέζι είναι δυο γυναίκες, οι κυρίες Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου. Ο τρίτος της παρέας στο reality είναι ο κύριος Σταμάτης Φασουλής. Η μεν Μπακοδήμου εμφανίζεται με ''αποκαλυπτικό''- έτσι το λένε- μπούστο και το γυμνό πιάνει το 49% των δυο βυζέτων της, τουλάχιστον. Η δε Βανδή, πολύ έξυπνα, μα πάρα πολύ έξυπνα ανταγωνίζεται την συνάδελφο κριτή με φόρεμα που καλύπτει ολότελα το στήθος της.

Αν η Βανδή άφηνε στην κάμερα, έστω κι ένα εκατοστό να φανεί από τη χαράδρα του στήθους της, θα είχε χάσει την παρτίδα. Κερδίζει στη μάχη η Βανδή με ανύπαρκτο ντεκολτέ διότι δεν αποφεύγει μόνο τη σύγκριση, αλλά διότι παραχωρεί όλο το γήπεδο να εκτεθεί η Μπακοδήμου.

Δεν το συζητάμε ότι το μάτι του τηλεθεατή πέφτει κατ΄ ευθείαν στα δυο μαστάρια της κυρίας Μπακοδήμου, η οποία ξεκίνησε από ηθοποιός και στο δρόμο της κατέληξε παρουσιάστρια. Να σημειώσουμε ακόμα πως πολυσυζητιέται στα μήντια το ότι η Μπακοδήμου στήνεται με ρούχο τόσο υπερβολικού ανοίγματος, όσο να υπάρχει... ασφάλεια, να παραμένουν κρυφές οι δυο θηλές στους γυαρμάδες της.

Για ποιο λόγο η κυρία Μπακοδήμου επιδεικνύει το πλούσιο στήθος της; Άσχετο. Κάποιο λόγο έχει. Γιατί να το ψάξουμε; Η ίδια είπε; «Κάνω τηλεόραση πάρα πολλά χρόνια. Για το ντεκολτέ μου γίνεται λόγος πάρα πολλά χρόνια. Δεν νομίζω πως είναι θέμα για συζήτηση τώρα…».

Διαφωνώ μ΄αυτή τη δημόσια τοποθέτηση της Μπακοδήμου. Γιατί σήμερα αξίζει κανείς να κρίνει την απόφαση της να είναι... αποκαλυπτική στο περισσότερο σεξουαλικά δημοφιλές - στους αρσενικούς- σημείο του γυναικείου σώματος. Σήμερα που η παρουσιάστρια έχει ήδη συμπληρώσει τα 55 χρόνια.

Η Βανδή είναι 51 χρονών και έχει μικρό στήθος. Όσο πιο μικρό τόσο λιγώτερο ''κρεμασμένο'' το στηθος. Η Μπακοδήμου με το ηλικίας 55 ετών αφράτο στήθος όταν το χαρίζει σε κοινή θέα κερδίζει μόνο ''σεξουαλική'' περιέργεια. Περιέργεια αν κατά πόσο μουλιασμένα είναι τα δυο φρούτα στο στήθος, πόσο πλαδαρά στην ηλικία των 55.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΩ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ... ΜΕΝΑ