ΜΑΝΟΥΛΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ

 

Κανονικό κοροϊδιλήκι του κοσμάκη. Να του παρουσιάζουν το μαύρο για άσπρο. Και να μην κρύβονται, στα ίσα να θεωρούν τον άλλον για πολύ της πλάκας. Τι να πεις; Να δείχνεις φωτογραφία γυναίκας σε ηλικία γιαγιάς, που έχουν κρεμάσει τα κρέατα της και να την αποκαλείς θεά. Θεογκόμενα, που την ζηλεύουν πιτσιρίκες.

Το θέμα είναι σοβαρό. Πολύ σοβαρό. Ποιο, δηλαδή; Τα ΜΜΕ γράφουν ό,τι θέλουν. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Και το κάνουν όχι για την κορμάρα μιας σταρ του σινεμά η οποία είναι πια στα αζήτητα και η γυναίκα δεν βλέπεται διότι το κορμί της έχει πατσαβουριάσει. Για πολύ κρίσιμα ζητήματα της ανθρωπότητας τα μήντια ενεργούν ανεύθυνα και προβοκατόρικα.

Η κυρία Σάρον Στόουν έχει ήδη συμπληρώσει τα 62 και τα χρόνια της φως φανάρι στις ίδιες οι φωτογραφίες που εκείνη σηκώνει. Κι όμως! Τα μέσα σε καλούν να θαυμάσεις το sex symbol με την καλλίγραμμη σιλουέτα που ακομπλεξάριστη δείχνει τα σωματικά της... προσόντα. Χωρίς ρετούς και άλλη επεξεργασία στις φώτο.

Πρωταγωνίστησε στην ταινία ''Βασικό Ένστικτο'' τον περασμένο αιώνα, συγκεκριμένα το 1992. Για τα ΜΜΕ η Αμερικανίδα ηθοποιός σήμερα κυκλοφορεί με μικροσκοπικό μπικίνι κι είναι καλύτερη. Τι λέτε, ρε, δεν βλέπουμε; Όχι, δεν βλέπετε, εμείς βλέπουμε για εσάς.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΝΑ... ΦΡΙΚΙΟ