ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ,... ΠΛΗΘΩΡΙΚΑ

 

Το γράφω και σκοτίστηκα αν κάποιοι το πάρουν προσωπικά και νοιώσουν ότι τους προσβάλω. Σκοτίστηκα κι αν αυτοί οι κάποιοι είναι χιλιάδες, εκατομμύρια, που είναι. Δεν θα γινόμουν ποτέ ''ακόλουθος'' σε άτομο το οποίο ξεβρακώνεται μπροστά στην κάμερα και με λάγνο βλέμμα, και με στάση λες και είμαι στα δυο μέτρα κοντά της με προσκαλεί να μου πει μυστικό στο αυτί.

Δηλώνω αφοσιωμένος λάτρης γυναικών μέχρι θάνατο. Και θα ήμουν τρισευτυχισμένος αν μου έκανε νεύμα το κορίτσι της φωτογραφίας μας, να περάσουμε μαζί έστω και μισή ώρα. Το ξεφτύλα έργο είναι η ανάρτηση πορνοφωτογραφιών... καλλιτεχνικού τύπου και το κυνηγι των followers. Ξεφτύλα των γυναικών σ΄αυτό το σπορ και καραξεφτύλα όσων... ακολουθούν την κάθε αρτίστα σε κάθε προσωπική της εκδήλωση, σε κάθε ενέργεια της, αν πήγε για ψώνια, για καφέ, γυμναστήριο, αν κάθισε στην πισίνα, στο σαλόνι.

Έχει σημασία το όνομα της νεαράς στη φώτο; Καμιά σημασία και γι΄ αυτό δεν το αναφέρω, έστω κι αν η περί ου ο λόγος κάνει πρωταθλητισμό στην Αμερική λόγω προσόντων πληθωρικών. Δηλώνει μοντέλο, αδιάφορο επίσης αν είναι ή δεν είναι γραμματέας και δικηγόρος. Έχει κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές διότι στήνεται με αισθησιακές πόζες που ανεβάζει στο istagram.

Δεν είναι η μόνη που κάνει την ίδια... δουλειά κάθε μέρα. Αγωνία κι αυτή! Ποια φώτο να σηκώσει σήμερα, αύριο, μεθαύριο. Εκατοντάδες, χιλιάδες είναι τα κορίτσια που- με την... πληθώρα των θαυμαστών τους- αποκαλύπτουν το βαθμό της σαβούρας που κυκλοφορεί στον αιώνα μας.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΩ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ... ΜΕΝΑ