ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ, ΤΟΝ... ΑΠΟΓΕΙΩΣΑΝ

 

''Σταματήστε τον Τράγκα!'' Η εντολή, η απαίτηση, ίσως μια επιθυμία, μια παράκληση, από ποιον; Ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας λέει ότι από την ιδιοκτησία του ραδιοφωνικού σταθμού ζήτησε να τον παύσει ο Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός. Ποιο είναι το θέμα; Η βλακεία να κόψουν με τον τρόπο που έγινε η δουλειά κοτζάμ Τράγκα.

Αφήνουμε στην άκρη τα πολυμεταχειρισμένα περί ελευθεροτυπίας και λογοκρισίας. Αυτά τα πιάνει κανείς μόνο αν είναι σίγουρος ότι το τάδε μέσο και ο τάδε δημοσιογράφος πράγματι υπηρετούν το λειτούργημα, όχι κάτι άλλο. Όχι κάποια άλλη ανομολόγητη σκοπιμότητα, που συνήθως καλύπτεται από τη δημοσιογραφία.

Επί του θέματος. Επί της βλακείας να κλείσουν το στόμα του Τράγκα. Ναι, τον έφαγαν από το τάδε ραδιόφωνο, αλλά έβαλαν τη γλώσσα του σε πολλά ραδιόφωνα. Κι αν ο Τράγκας επικοινωνιακά ήταν σε μέγιστο υψόμετρο 468 μέτρων, στο όρος Αιγάλεω, τον ανέβασαν στο Καϊμακσαλάν και την Γκιώνα, που ξεπερνάνε τα 2.500 μέτρα. Στη φώτο με την τρίτη σύζυγο του, και τον ''Κούλη'', το σκυλάκι του.

Τέτοιο δώρο έκαναν στον 71χρονο δημοσιογράφο που δίνει ρεσιτάλ στα ερτζιανά και στο διαδίχτυο. Η βλακεία και αυτουνού που θέλησε να φιμώσει τον Τράγκα και του γιεσμέν εκδότη. Έχασαν από τον εκδοτικό τους στόλο τον Τράγκα από τη μια και από την άλλη τον απογείωσαν επαγγελματικά.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΗ