Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΩΤΙΚΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΞΩΤΙΚΑ ΖΩΑ

 

Είναι μέσα στη δεκάδα των Αμερικανών που δεν πεθαίνουν. Με τίποτα δεν τους αφήνουν ήσυχους στον τάφο τους. Κάθε λίγο και λιγάκι όλο και μια νέα βρυκολιαστικη αποκάλυψη σχετική με την περιπετειώδη τους ζωή θα παίξει στην επικαιρότητα, ενώ δεν θα σταματήσουν ποτέ να γράφονται βιβλία γι' αυτούς. Για τον Έλβις Πρίσλεϋ, τον Τζων Κένεντυ, την Μαίρυλιν Μονρόε, τον Φρανκ Σινάτρα, τον Αλ Καπόνε, τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, τον Κάσιους Κλαίη, τον Χώμφραιη Μπόργκατ, την Κάθρην Χεπμπουρν. Μετά το θάνατο τους το ίδιο θα συμβεί με τις Μαντόνα, Αντζελίνα Τζολύ, Κιμ Καρντάσιαν, Τζένιφερ Λόπεζ.

Ξεχωριστή θέση στη λίστα των... αθάνατων πεθαμένων ο Μάικλ Τζάκσον που γεννήθηκε Αύγουστο του 1958 και πέθανε το 2009, σα σήμερα 25 Ιουνίου. Η περίπτωση το μπόυ, το αραπάκι που είχε καημό να ασπρίσει και τον καραξευτύλισε το πάθος τους για τα ανήλικα αγοράκια. Παγκόσμιο πράμα ο Michael Jackson Μοναδικός. Ασύγκριτος. Και στις εκκεντρικότητες ο βασιλιάς. Στα όρια της παραφροσύνης.

Μια σπέσιαλ κρεβατοκάμαρα είχε ο Μιχαλάκης Τζάκσον κι εκεί μέσα είχε τοποθετήσει κούκλες σε μέγεθος ανθρώπου και ''συνομιλούσε'' μαζί τους. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα ποιο ήταν το αντικείμενο της κουβέντας τους. Άλλο παράδοξο. Στο σαλόνι ο μέγας σταρ της ποπ είχε τεράστιους πίνακες με τα πορτραίτα των Αβραάμ Λινκολν, Άλμπερτ Αϊστάιν, Τζωρτζ Ουώσιγκτον, Ε.Τ. Εξωγήινου, αλλά και του ίδιου του Τζάκσον.

Άλλη τρέλα, αυτή γνωστή. Ο Μάικλ Τζάκσον κοιμόταν μέσα σε μεγάλη σαμπρέλα μόνο με οξυγόνο, για να συντηρεί τη νεότητα του. Για τον ίδιο λόγο κάποιες φορές προτιμούσε να μένει σε μεγάλη τέντα, κι όχι στο σπίτι του. Το τελευταίο. Διατηρούσε εξωτικά ζώα και λουζόταν μόνο με φυσικό μεταλλικό νερό.

Διαβάστε ακόμα:

ΒΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ 27 Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ