ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΛΙΠΑΚΙ ΜΕ ΤΣΕΠΑΚΙ, ΕΚΕΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ... ΑΝΤΡΑ

 
Γυναίκα ικανή για όλα. Είναι και γκομενάρα. Ο κόματος. Η σεξοβόμβα, χωρίς υπερβολή. Και δείχνει αγαθιάρα. Ψιλοχαζή. Μητέρα με πέντε παιδιά και δεν κωλώνει να ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες στο instagram. Σε ποιον να δώσει λογαριασμό, στον πρώην άντρα της ή στον νυν, ο οποίος είναι επτά χρόνια μικρότερος της;
Αρρώστησαν κορονοϊό τέσσερις παίκτες την Παρί, που μετά την ήττα τους στον τελικό της Ευρώπης από την Μπάγερν, πήραν τις κυράδες τους και σε νοικιασμένο κότερο την έκαναν για μπάνια στην Ίμπιζα. Οι Νεϋμάρ, Ντι Μαρία, Παρέδες και Ικάρντι. Έτσι η περιβόητη Ουάντα βρήκε την ευκαιρία να γίνει πάλι πρωτοσέλιδη με τις μπουτάρες της και τις βυζάρες της. Η κυρία που λέγαμε ότι είναι ικανή για όλα.
Στα 20 της η Ουάντα που ψαχνόταν να γίνει μοντέλο χρημάτισε για κάποιες νύχτες συγκάτοικος στο κρεβάτι του Ντιέγκο Μαραντόνα. Όταν παντρεύτηκε τον κατά δυο χρόνια μεγαλύτερο της συμπατριώτη Μάξι Λόπεζ της Μπαρτσελώνα ήταν ήδη γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά σώου, σε μιούζικαλ και σία. Από τα 21 του ο μετέπειτα σύζυγος της, ήδη φίρμα,  είχε υπό την προστασία του τον 12χρονο πιτσιρικά Μάουρο Ικάρντι. Το τρίο, Λόπεζ, Ουάντα και Ικάρντι, σχεδόν συζούσαν. Το ζευγάρι είχε τρία παιδιά και από κοντά ο Μάουρο που λάτρευε τον Λόπεζ, το ποδοσφαιρικό του είδωλο.
Τελικά, η Ουάντα πλάνεψε τον πιτσιρικά Ικάρντι, χώρισε τον Λόπεζ, παντρεύτηκε το τεκνό, έκανε και μ΄ αυτόν δύο παιδιά, και ανέλαβε να τον μανατζάρει. Ο διεθνής Αργεντινός Ικάρντι ανήκει από το 2013 στην Ίντερ και πέρυσι με τη σύμφωνη γνώμη της Ουάντα, που ασκεί χρέη ατζέντη του, δόθηκε δανεικός στην Παρί Σαιν Ζερμαίν.
Βίος και πολιτεία, που λένε. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται ταινία στο Netflix για τη ζωή της 33χρονης Ουάντα Νάρα, η οποία το παίζει και ηθοποιός, είναι σχολιάστρια ποδοσφαιρικής εκπομπής, έχει με το όνομα της σειρά καλλυντικών, παρουσιάζει εσώρουχα και τρελαίνεται να σηκώνει σέξυ φωτο στα σόσιαλ μήντια. Αυτά τα ολιγα.
Διαβαστε ακομα:

ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ