ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

 
Τα ''Νέα'' είναι του Μαρινάκη. Η εφημερίδα από παράδοση στηρίζει τη λεγομένη ''δημοκρατική παράταξη'', δηλαδή το υποτιθέμενο ''κέντρο'', άρα στέκεται αντιπολιτευτικά στη ''δεξιά''. Σήμερα η ιδιοκτησίας του εφοπλιστή ιστορική εφημερίδα, και μακράν η καλύτερη στην Ελλάδα, κάνει σκληρή κριτική στον Σύριζα και στον Τσίπρα, ο οποίος φουκαριάρικα προσπαθεί να τσουρνέψει ψήφους από το χώρο της κεντροαριστεράς. Με συνέπεια να χαρακτηρίζεται φιλοκυβερνητική. Ότι αβαντάρει τον Μητσοτάκη.
Έχει τις ''δικαιολογίες'' της η εφημερίδα, διότι ο μεν Σύριζα είναι να τον κλαίνε τα μάτια των αριστερών, το δε περίεργο τραίνο κινάλ είναι ανύπαρκτο, κρατιέται με μηχανική υποστήριξη στην εντατική. Από την άλλη, κάποιοι έχουν να λένε για το σέρβις της εφημερίδας στην οικογένεια Μητσοτάκη, λόγω των ειδικών σχέσεων μαζί της του Μαρινάκη. 
Στα ''Νέα'' γράφει η κυρία Σύλβα Ακρίτα, μην πέσεις στα σχολιογραφικά της νύχια. Την έβαψες. Για πρώτη φορά από την ημέρα που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αγόρασε την εφημερίδα γράφτηκε άρθρο καταπέλτης για το μητσοτακέικο. Συγκεκριμένα σε βάρος του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Δράστις η κυρία Σύλβα Ακρίτα. Τον ξεβράκωσε τον υιό της κουμπάρας του Μαρινάκη, της Ντόρας. Με επιχειρηματολογία τον έκανε με τα κρεμμυδάκια. Και σ' όλα όσα του καταμαρτυράει η δημοσιογράφος έχει δίκαιο, 100%.
Η καλύτερη του Μαρινάκη! Να έχει να λέει ότι δεν επεμβαίνει στους γραφιάδες της εφημερίδας- που επεμβαίνει. Κι αν δεν του γούσταρε του Μαρινάκη το κομμάτιασμα του Μπακογιάννη, τι θα μπορούσε να κάνει της Ακρίτα; Τίποτα. Να την διώξει; Ο μεν Μαρινάκης θα εκτίθετο δημοσίως κι επισήμως, η δε Ακρίτα την ίδια στιγμή θα βρισκόταν σ' άλλη εφημερίδα.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΑ RIALITIES ΕΤΣΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟ... ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ