Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

 

Ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα με προπονητή το ρουμανάκι τον Λουτσέσκου και όλοι, παοκτσήδες και μη πληρώνουμε το φόρο της αναίδειας του. Μέχρι πότε θα βάζει την πρίζα στη γλώσσα του ο κύριος Λουτσέσκου και θα λέει τα δικά του; Όποτε αποφασίσει αυτός.

Ελλάδα είναι εδώ και ο καθένας κάνει το προσωπικό του παιχνίδι χωρίς κάποιος να του βάζει πιπέρι. Καμιά ΕΠΟ, καμιά διοργανώτρια του πρωταθλήματος, καμιά ΠΑΕ δεν αισθάνεται άσχημα επειδή ένας αλλοδαπός επαγγελματίας τους ρίχνει λάσπη και κάτουρα στη μάπα.

Τον ΠΑΟΚ τον είχαν στο κυνήγι από την Αθήνα. Υπήρχε σχέδιο να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοια κουφά αμολάει ο Λουτσέσκου. Όσο ήταν στον ΠΑΟΚ δεν έβαζε γλώσσα μέσα. Και δεν σταματάει αφού παράτησε την ομάδα στα κρύα του λουτρού.

Κανονικά ο πρώτος που περισσότερο από κάθε άλλον έχει υποχρέωση να καταδικάσει τον κύριο Λουτσέσκου είναι ο ΠΑΟΚ. Βέβαια. Γιατί τον ΠΑΟΚ αδειάζει μ’ αυτά που σαλιαρίζει το ρουμανάκι. Για σιγά. Η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι εκείνη που θα υπερασπίσει τον εαυτό της, όχι κάποιος πρώην υπάλληλος της. Δηλαδή, τι; Δεν έχει τα νεφρά ο ίδιος ο ΠΑΟΚ να βγει να ξεμπροστιάσει τους όποιους εχθρούς του και τη δουλειά ανέλαβε εργολαβικά το ρουμανάκι, επειδή θέλει ανοικτή την πόρτα επιστροφής;

Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ