ΚΑΜΠΟΥΡΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!

 
Με τι ασχολούνται. Κάποιοι. Κι αυτοί οι κάποιοι είναι αρκετοί. Πόσοι πολλοί είναι καλύτερα να μην ακούσουμε τον αριθμό. Ξέρουμε σε ποια εποχή ζούμε, δεν είναι ανάγκη να μας το επιβεβαιώνουν οι αριθμοί. 
Θέμα. Δυο κοπέλλες του Big Brother κλείστηκαν, λέει, στην τουαλέτα και διέπραξαν το έγκλημα να ''σβήσουν'' τα μικρόφωνα τους. Απαράδεκτο. Και γι' αυτό, λέει, οι δυο παίκτριες κινδυνεύουν με αποκλεισμό. Με αποχώρηση.
Το θέμα. Αρνούνται πως μουγκάθηκαν από τις ίδιες τα μικρόφωνα τους υποστηρίζουν οι δυο παίκτριες- τι ακριβώς παίζουν και τι ακριβώς παιχνίδι παρακολουθούν οι τηλεθεατές, άστο. Περιορίσου σ' αυτό που λέω. Είναι θέμα. Η θεματάρα. Το τι λέει ο ένας στον άλλον, το τι κάνει. Κι όλα πρέπει να καταγραφούν στην Ιστορία.
Το ξέρετε το ''Καμπούρη, γράμματα;... ''. Τη δεκαετία του '60 σε κάτι καλές γειτονιές κάποιοι κινηματογράφοι ξεκινούσαν από τις 9 το πρωί. Κωλοσινεμά, με κωλομηχανές προβολής, ίσως και γιατί ο μηχανικός πετάχτηκε κάποια στιγμή απέναντι σε ''σπίτι'' για μια ξεπέτα, από τη ξένη ταινία χανόντουσαν οι ελληνικοί υπότιτλοι. Όποτε οι θεατές πίνοντας καφέ και καπνίζοντας έβαζαν τις φωνές:
-Καμπούρη, γράμματα!
Έτσι και με το Big Brother. Ο ποιοτικός κόσμος που παρακολουθεί την εν λόγω μαλακία κάνει κέφι να μη χάνει ατάκα από το στόμα των επιλεγμένων προσωπικοτήτων μέσα στο σπίτι του reality. Με ποιο δικαίωμα, λοιπόν, οι δυο κυρίες στερούν μια μπουκιά από το καθημερινό φαγητό των τηλεθεατών; Κόκκινη κάρτα και στις δυο.   
Διαβαστε ακομα:

Η ΝΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ