Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ

 

Η φάτσα του ανθρώπου μιλάει μόνη της. Και λέει πολλά. Λέω για τον υπεύθυνο στρατηγικής επικοινωνίας, κάτι τέτοιο, του προηγούμενου πρωθυπουργού Τσίπρα Αλέξη. Το πρώτο που σκέφτεται κανείς βλέποντας τον σε φωτογραφία είναι ότι ο σύντροφος Καρανίκας Νίκος είναι άτομο με νοητική καθυστέρηση. Η πραγματικότητα, όμως, είναι εντελώς διαφορετική. Το παιδί πιάνει πουλιά στον αέρα.

Τι συμβαίνει με τον Καρανίκα Νίκο, που περισσότερο από κάθε άλλον συριζαίο κάνει αντιπολίτευση, επί της ουσίας. Στόχος του να ξεμπροστιάζει τους δεξιούς, σε κάθε ευκαιρία. Κι αν δεν υπάρχει ευκαιρία, ο σύντροφος Καρανίκας τη δημιουργεί προκειμένου να κάνει το χρέος του ως συνειδητοποιημένος αριστερός.

Άσε τις φωτογραφίες που δίνουν την εντύπωση ότι ο πρώην του Αλέξη είναι άτομο της πλάκας. Φιγούρα κόμικ. Η αλήθεια είναι άλλη. Ο Καρανίκας έχει ρόλο στο κόμμα, άλλωστε γι’ αυτό ποτέ ουδείς σύντροφος δεν του είπε ''Νίκο, επιτέλους, κόψε τις μαλακίες, μας εκθέτουν οι ηλιθιότητες σου, ο κόσμος γελάει μαζί σου… ''.

Πριν από 120 χρόνια πέθανε ο Όσκαρ Ουάιλντ και ο δαιμόνιος Καρανίκας Νίκος στον σπουδαίο ποιητή του… ευχήθηκε Χρόνια Πολλά. Μεγαλοφυής ενέργεια αριστερής επινόησης! Τσίμπησαν οι μαλάκες οι δεξιοί και τον πήραν στο ψιλό τον Καρανίκα. Τον τρολάρησαν στο διαδίκτυο, αλλά νικητής βγήκε ο Καρανίκας.

''Είσαστε γελοίοι'' τους είπε ο Καρανίκας, σ’ αυτούς που τον κορόιδεψαν. Και έχει δίκαιο ο Καρανίκας, διότι κανένας μαλάκας δεν κατάλαβε το πολιτικό νόημα της ευχής του σε πεθαμένο.

Διαβαστε ακομα:

ΛΕΦΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ PORNOΤΑΙΝΙΕΣ